Drifttekniker IT till Praktikertjänst

Drifttekniker IT till Praktikertjänst

Har du ett par års erfarenhet av server och applikationsdrift samt goda infrastrukturkunskaper? Vill du vara en del av ett team där idéer, initiativ och inflytande är nyckelord? Lockas du av att arbeta med nya tekniska lösningar som underlättar att vårdtagare får rätt hjälp? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Praktikertjänst.

Om företaget

Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Bolaget har funnits i över 60 år och deras cirka 1 000 mottagningar ägs och drivs av de som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att deras tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister.

Hos Praktikertjänst märks det att medarbetaren är i fokus. Här ges du stort inflytande, idéer blir till verklighet och initiativ lyfts. Det är korta beslutsvägar och organisationen värnar om närhet och samarbetet mellan varandra.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Praktikertjänst blir du en viktig del med ansvar för att säkerställa en modern och stabil driftleverans. Driftmiljön ligger hos extern driftpartner som ansvarar för och utför den grundläggande driften för servermiljön. Vidare stödjer du verksamheten i tekniska frågor som berör området och översätter behov till tekniska lösningar inom befintliga samt nya initiativ och leveranser. Du agerar beställare mot leverantörer, kravställer och följer upp, utför audits, failover och recoverytester på miljön. Du hanterar operativa uppgifter som att ta fram lösningar och genomföra felsökningar på egen hand samt patchning av miljöer, konfigurering av olika säkerhetsberoenden, scriptning samt kontakt med AD-strukturer

Vidare utför du applikationsdrift i olika former: SQL, ISS. Du koordinerar och stödjer även driftpartner vid införande eller ändringar i deras driftmiljöer, löpande drift, patchning och livscykelhantering. För ditt ansvarsområde agerar du även på 2nd/3rd line-ärenden. Utöver det operativa arbetet ingår du i olika projekt och utvecklingsarbeten för att både bygga framtida lösningar och system. I den här rollen samarbetar och arbetar du tätt med övriga 11 medarbetare inom driftorganisationen, i rollen rapporterar du till chef för IT-drift.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område
* Erfarenhet av Windows Server 2016/2019/2022
* Erfarenhet av server/lagring och backup/restore
* Erfarenhet av Active Directory, Azure Active Directory, DNS, GPO
* Erfarenhet av SQL (MSSQL, MYSQL)
* Kunskap och/eller grundläggande kunskap i PowerShell och i nätverk och kommunikation
* Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

För att lyckas och trivs i rollen på Praktikertjänst tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. Du motiveras av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa tekniska problem utan självklar lösning. Då stor frihet ges på Praktikertjänst är du den som ser till att saker blir gjorda och räds inte för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. I rollen arbetar du tätt med ditt team och andra medarbetare, vi tror därför att du som söker denna roll är samarbetsinriktad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Adolf Fredriks kyrkogata
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 38,25 h/veckan
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg, victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.