Driftansvarig till Svenska Förpackningsinsamlingen

Driftansvarig till Svenska Förpackningsinsamlingen

Är du kommunikativ, strukturerad och analytisk? Har du tidigare arbetslivserfarenhet av samordning mellan beställare och utförare? Vill du arbeta i ett familjärt team mot det gemensamma målet att förbättra och öka återvinningen i hela Sverige? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till sista december 2023. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Svenska Förpackningsinsamlingen. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurennskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Svenska Förpackningsinsamlingen är ett icke vinstdrivande bolag som tillhandahåller ett insamlings- och återvinningssystem för förpackningar. Syftet är att på ett miljö- och kostnadseffektivt sätt lösa producentansvaret för insamling av förpackningar över hela Sverige. Svenska Förpackningsinsamlingens insamlingssystem om ca 5 000 allmänt tillgängliga återvinningsstationer utgör en central del i det svenska återvinningssystemet för förpackningar och finansieras av producentavgifter från över 8 000 producenter. Svenska Förpackningsinsamlingen drivs av en övertygelse om att Sverige kan bli bäst i världen på insamling och återvinning och gör flertalet aktiviteter för att öka återvinningen i hela kedjan - från nytt till använt till nytt igen!

Arbetsuppgifter

I rollen som driftansvarig är ditt huvudsakliga ansvar att styra insamlingen av förpackningsmaterial inom ditt geografiska område genom att samordna mellan beställare och utförare. Du arbetar med kontrollering av fyllnadsgrader, kvalitet och utfall samt effektivisering och planering av insamlingen. Du arbetar även med ärende- och klagomålshantering, rapportering och identifiering av avvikelser i avräkningsunderlaget för att kommunicera detta till leverantörer för åtgärd. Vidare arbetar du i det interna systemet och med fakturahantering. I rollen som driftansvarig har du kontakt med både interna och externa kontakter gällande insamlingsfrågor inom ditt geografiska område. Du har löpande kontakt med leverantörer för uppföljning och utvärdering. Du har även tät kontakt med ditt team och övriga interna avdelningar.

* Ansvar över insamlingen av förpackningsmaterial
* Samordna insamlingen mellan beställare och utförare
* Hantera ärenden, klagomål och avvikelser
* Fakturahantering och arbete i det interna systemet
* Samarbete med både interna och externa kontakter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning
* Tidigare arbetslivserfarenhet av samordning mellan beställare och utförare
* Mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
* Mycket god dator- och systemvana
* Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Som person är du analytiskt lagd vilket gör att du snabbt förstår komplexa uppgifter. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer. Du tycker om att göra saker ordentligt och strukturerat samt har förmågan att prioritera rätt saker. Vidare är du självgående, initiativtagande och målmedveten. När ett problem dyker upp tänker du direkt på hur det kan lösas. Du är trygg i dig själv och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förklara och få fram din åsikt i samarbete med andra. Du är social och trivs i samarbete med andra därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker att det är roligt med nya utmaningar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.