Digital designer till WEB Express

Digital designer till WEB Express

Är du en driven och motiverad person med kunskap inom digital design? WEB Express söker nu en digital designer som kan hjälpa byråns kunder att kommunicera bättre och effektivare på internet, här erbjuds du en spännande och bred roll på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos WEB Express.

Om företaget

WEB Express är en digitalbyrå som arbetar med att hjälpa sina kunder kommunicera digitalt. WEB Express har bred kompetens inom flera olika segment såsom digitala strategier, grafisk webbdesign samt programmering. Byrån arbetar med sina uppdragsgivares webbprojekt från ax till limpa, där det slutgiltiga målet är att skapa förutsättningar för att deras uppdragsgivare får ett förbättrat mätbart resultat. WEB Express har utvecklat och levererat mer än 2000 webbplatser, de jobbar med några av Sveriges absolut ledande företag inom många olika branscher. De har en stor kunskap och erfarenhetsgrund att utgå ifrån när de utvecklar sina kunders Internetstrategi.

Arbetsuppgifter

Som digital designer hos WEB Express arbetar du med byråns kunder i varierade typer av projekt. Dina arbetsuppgifter består av att göra en analys utifrån kundens behov och efterfrågan. Projekten du arbetar i kan variera från att hjälpa ett mindre startup-bolag att ta fram en app, till att optimera och förbättra en uppdragsgivares befintliga webbsida. Du arbetar med marknadsledande uppdragsgivare och ditt ansvar är att vara med och utveckla kundens digitala strategi, lyfta dess digitala uttryck, förbättra deras position på Internet. Du arbetar i flera projekt samtidigt och längden på projekten du arbetar kan variera från några veckor till några månader.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet
* Kunskaper inom google analytics
* Goda kunskaper inom Adobe-programmen
* Flytande i svenska i tal och skrift

I denna roll är dina personliga egenskaper av största vikt. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Vidare stimuleras du av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges friheten/möjligheten att bidra med dina tankar och idéer och har mandat att utveckla befintliga rutiner. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer, och du trivs med att arbeta nära affären. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga. Du ser på ditt jobb som en social mötesplats och gillar att arbetet ger dig nya kontakter och relationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.