Digital Content Producer till Dagab

Digital Content Producer till Dagab

Är du en Digital Content Producer med intresse för dagligvaruhandeln? Har du en känsla för färg och form kring digital kommunikation? Hos Dagab erbjuds du en utvecklande tjänst samtidigt som du blir en del av Axfoods fortsatta tillväxtresa.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag/vikariat via Bravura på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter

Som Digital Content Producer är ditt huvudsakliga ansvarsområde att skapa och publicera innehåll på företagets plattform för e-handel samt i övriga digitala kanaler. Du blir en del av ett team som arbetar inom e-handeln. Konkreta arbetsuppgifter är att skapa grafiskt material, formulera säljande/kommunikativa texter och publicera innehåll på närlivs.se. Vidare är du med i framtagandet av nyhetsbrev vilket innebär planering, skapande och utskick av detta. I samarbete med försäljningsavdelningen tar du fram material för olika kampanjer, säsonger och erbjudanden. Vidare arbetar du även med löpande contentproduktion. Slutligen är du delaktig i utvecklingen av plattformen och att skapa användarvänlig design i kommande projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller marknadsföring
* Minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande roll som Digital Content Producer eller kommunikatör där du har arbetat i Hybris, skapat nyhetsbrev samt producerat och publicerat innehåll i digitala kanaler
* Goda kunskaper i Adobe Suite
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, flytande i tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att skapa resultat och besitter förmågan att själv strukturera upp och avsluta projekt inom utsatt tidsram. Det faller sig naturligt för dig att parera flera projekt samtidigt och du stimuleras av att se ett resultat i arbetet. Vidare är du prestigelös som person och har en vilja att hjälpa andra då du blir en del av ett mindre team. Slutligen är du noggrann och värdesätter att leverera ett arbete med god kvalité.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: adobe suite, hybris, digital marknadsföring, marknadsföring, digital marketing, digital content, digital content producer, kommunikation, fmcg, dagligvaruhandeln, marknadsförare, CMS, CMS-verktyg, nyhetsbrev, produktion, stockholm, omgående, fmcg, dagab, axfood, hybris,

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.