Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Demand Planner till Anora

Trivs du med att arbeta i en analytisk roll och har du tidigare erfarenhet inom Supply Chain? Vill du arbeta på ett av Nordens ledande företag inom vin och sprit? Hos Anora erbjuds du en utvecklande tjänst samtidigt som du blir en del av Anoras fortsatta tillväxtresa.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till december 2023. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Anora. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Anora är ledande inom vin och sprit i Norden samt en global föregångare inom hållbarhet. Anora har en bred marknadsledande portfölj av ikoniska varumärken, exempelvis Koskenkorva, Blossa, Linie, Larsen, Skagerrak, Chill Out och Ruby Zin. Anoras nyckelvarumärken exporteras till över 30 marknader globalt. Deras starka partnerportfölj inkluderar kända viner, såsom Penfolds, Louis Roederer och Fumees Blanches. Såväl som välkända globala spritmärken, som Jack Daniels, Fireball, Fernet Branca, Jose Cuervo och Underberg. År 2021 var Anoras omsättning 665 miljoner euro och de sysselsätter cirka 1 100 medarbetare i norra Europa, Frankrike och Tyskland. Anora-aktien är noterad på Nasdaq Helsinki och Euronext Oslo.

Arbetsuppgifter

I rollen som Demand Planner är du en viktig del i teamet Sales & Operations. Du samarbetar tillsammans med interna partner och avdelningar på Anora såsom Procurement Planner och Brand Managers, för att uppnå bästa möjliga planering för lagernivåer samt servicenivå. Som Demand Planner ansvarar du tillsammans med Brand Managers för att skapa strategiska prognoser för Anoras portfölj där du följer upp, analyserar och vidtar åtgärder utifrån den löpande försäljningen, kampanjer, lanseringar, säsonger samt trender i marknaden. Vidare arbetar du med att skapa rapporter och utveckla tillförlitliga beslutsunderlag för att säkerställa hög prognoskvalitet.

Teamet du tillhör rapporterar till Head of Demand Planning och teamet består idag av 2 ytterligare kollegor som även har rollen som Demand Planner. Arbetsmiljön präglas av en öppen och härlig stämning.

* Tillsammans med ansvarig Brand Manager skapa strategiska prognoser för Anoras portfölj
* Planera och genomföra prognosmöten med Brand Managers
* Hålla månadsmöten med ledningen för respektive bolag och presentera KPI:er och resultat
* Följa upp och vidta åtgärder utifrån den löpande försäljningen, kampanjer, lanseringar, säsonger, samt trender i marknaden.
* Analysera data och skapa rapporter för beslutsunderlag

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleutbildning inom inköp, logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande roll inom Supply Chain
* Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
* Erfarenhet av att arbeta i planeringssystem, meriterande om du har erfarenhet av Relex

För att lyckas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta effektivt och lösningsfokuserat samt har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som person är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer då du är kommunikativ. Vidare förstår du vikten av detaljer och struktur i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn för att kunna se samband och göra analyser. Slutligen är du flexibel och prestigelös.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse:

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Fler från samma arbetsgivare