Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Deltidsjobb som HR till nystartat företag inom hemstäd

Studerar du eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är intresserad av ett extrajobb där du arbetar med HR-frågor? Vill du samtidigt bli en del av ett nystartat företag med stora utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi dig som vill jobba extra som arbetsledare till ett nystartat företag, ansök idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid på 20%. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Om företaget

Företaget är ett nystartat bolag inom hemstädning. Deras ambition är att lyfta hemstädning till nya nivåer, professionalisera yrket och utgå ifrån att erbjuda god kvalité och en väl utförd tjänst. Företaget erbjuder kunderna en skräddarsydd städning som frigör tid och ger dem möjlighet att överlämna hemmet till professionella yrkesutövare som kommer att ge en städningsupplevelse utöver det vanliga.

Kunden vara med och bestämma sitt städschema och har möjlighet att justera det allteftersom. De får en dedikerad städare som har kollektivavtal, en rimlig lön, pension och god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare kommer du att ingå i ett tätt samarbete med företagets VD. Till en början kommer du huvudsakligen att hantera inkommande ansökningar, gå igenom cv:n och genomföra intervjuer. Utöver det kommer du att medverka i kundmöten och sälja in företaget och deras tjänster på ett attraktivt sätt. Med tiden kommer du även vara ansvarig för hantering av ärenden kopplat till HR och personalfrågor.
* Hantera inkommande ansökningar
* Genomföra intervjuer
* Personalsamtal med anställda
* Medverka i införsäljande möten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning
* Du talar och skriver obehindrat på svenska
* Meriterande med erfarenhet av rekrytering

För att trivas i rollen ser vi att du har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Lidingö, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare