Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Delprojektledare till Axfood

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en ambitiös person som vill jobba inom IT och koordinering? Hos Axfood får du chansen att ta nästa steg i karriären och utvecklas hos ett av Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 9 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Axfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som delprojektledare kommer du att ansvara för planeringen och uppföljningen av den kvarvarande utvecklingen av Axfoods nya butikssystem. Du kommer att arbeta nära verksamheten och huvudprojektledningen för att prioritera och besluta om vilka åtgärder som behöver genomföras för att stödja utrullningen. En viktig del av ditt arbete blir att säkerställa att rätt resurser finns tillgängliga, både inom våra utvecklingsteam och hos externa parter. Du kommer också att följa upp och koordinera releaser, rättningar i systemen och se till att dessa sker enligt prioritering men också i linje med de övergripande utrullningsplanerna.

För att lyckas i denna roll bör du vara en skicklig projektledare med en god förmåga att arbeta strukturerat och effektivt i en dynamisk miljö. Din erfarenhet av att driva och följa upp IT-utvecklingsprojekt kommer att vara avgörande för att säkerställa att de nya systemlösningarna rullas ut framgångsrikt till alla Axfoods butiker.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning, meriterande med IT-utbildning
* Erfarenhet av teknisk projektledning och PPS
* Erfarenhet av SAP, Jira eller ServiceNow
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel och driven person som värderar noggrannhet i ditt arbete. Du är kommunikativ, proaktiv och trivs med att komma med egna idéer och initiativ. Din ambition driver dig att leverera hög kvalitet och du har en förmåga att snabbt anpassa dig till förändringar. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt, men också samarbeta väl med andra för att lösa problem. Ditt arbetssätt präglas av effektivitet och du har en positiv inställning till att ta dig an nya och varierade arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.