Corporate Business Developer / B2B Säljare till Aimo Share

Corporate Business Developer / B2B Säljare till Aimo Share

Har du erfarenhet inom försäljning och brinner för att skapa framgångsrika affärer? Motiveras du av att vara få vara med från början och växa tillsammans med ett redan framgångsrikt startupbolag? Hos Aimo Share blir du en del av ett innovativt team där du bidrar till att utveckla försäljningen av Aimo Shares miljövänliga mobilitetstjänster!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aimo Share.

Om företaget

Aimo Share är Sveriges första bildelningstjänst av elbilar! Deras affärsidé är att erbjuda företag ett alternativ till leasade företagsbilar genom deras mobilitetstjänster. Aimo Shares lösningar ger företag möjlighet att minska sin miljöpåverkan och dyra bilkostnader utan att tumma på flexibilitet och mobilitet. Med deras smidiga applösning kan företag prenumerera och anpassa bildelningstjänsten helt efter deras enskilda behov. Aimo Share ägs och finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation som har en framgångsrik historia av att investera i och utveckla framtidsdrivna företag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Developer ansvarar du för att utöka Aimo Shares försäljning av mobilitetslösningar gentemot företag. Du tar ägandeskap för hela försäljningsprocessen vad gäller både nya-och befintliga kunder med målet att skapa fler affärsmöjligheter och långsiktiga kundrelationer. Du identifierar och tar kontakt med potentiella kunder och vårdar relationen med befintliga kunder samt bearbetar inkommande leads. Eftersom du blir en del av att utveckla ett nytt affärsområde hos Aimo Share så har du stor möjlighet att själv påverka arbetsprocesser och försäljningsstrategier där du har en nyckelroll i Aimo Shares tillväxtresa. Därtill är du delaktig i teamets målsättning och arbetar aktivt för att nå KPI:er både kopplat till din individuella prestation såväl som affärsområdet i sin helhet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Tidigare erfarenhet av B2B försäljning
* Erfarenhet av strategisk nykundsbearbetning
* Vana av att arbeta i CRM-system
* Du talar och skriver flytande på svenska och engelska
* Körkort
* Försäljning av SaaS-lösningar och/eller erfarenhet av leasingmarknaden är starkt meriterande

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en person som är målinriktad och motiveras i en roll där dina affärer har framstående påverkan på företaget i stort. Din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Avslutningsvis driver du dina processer självständigt och med god planering samt struktur. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.