Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Client Relationship and Services till TriOptima

Ansök nu

Har du intresse för finans och teknik, samt vill arbeta i ett växande företag med start up-själ? Lockas du av att arbeta i en klientnära roll där du formar dina egna framgångar? Hos TriOptima erbjuds du en utvecklande roll i ett dynamiskt Fintech-bolag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TriOptima.

Om företaget

TriOptima är ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i handel med OTC-derivat. Huvudkontoret är baserat i Stockholm där centrala funktioner samt utvecklingsavdelningen finns. Företaget har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. TriOptimas kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer.

TriOptima grundades som ett start-up i Stockholm och har idag ca 200 anställda på Stockholmskontoret och ungefär 270 medarbetare globalt. TriOptima ingår i koncernen OSTTRA med 1200 anställda.

Arbetsuppgifter

Teamen hos TriOptima är uppdelade efter företagets produkt- och tjänsteportfölj. I rollen som Client Relationship and Services kommer du att arbeta i teamet som ansvarar för produkten TriResolve, i en roll som präglas av Client Management och analys. Du arbetar mot företagets kunder vilka består av olika banker och finansiella institutioner, där majoriteten finns utomlands.

I rollen arbetar du med hela kundresan från onboarding av nya kunder till att kontinuerligt se till att företagets kunder får ut den mesta nyttan av tjänsten. Vidare arbetar du med fokus på analys och hantering av affärsdata och fungerar som en länk mellan företagets kunder och produktutveckling.

Rollens bredd ger möjligheter till utveckling inom det område som passar dig bäst, oavsett om det är kundkontakt, produktutveckling eller andra förgreningar inom finans och teknik. På TriOptima uppmuntras all form av personlig vidareutveckling och företaget ser positivt på initiativtagande, utbildning och utmaningar. I rådande tillväxttakt finns stora möjligheter att växa med och i bolaget.

Som Client Relationship and Services samarbetar du nära dina kollegor lokalt, så som Line Management, produktägare och utvecklare. Samt mot dina kollegor på London-, New York-, Singapore- och Tokyokontoren. Bolaget värdesätter platta strukturer och utbyten mellan de olika kontoren och det finns därför goda möjligheter för dig att få göra längre eller kortare utbyten till något av TriOptimas andra kontor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildad civilingenjör eller civilekonom
* Har erfarenhet eller stort intresse för teknik och finans
* Har erfarenhet av servicerelaterat arbete
* Har mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. Meriterande med ytterligare språkkunskap utöver engelska.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är nyfiken och flexibel, samt har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Vidare är du analytisk, kommunikativ och driven med ett stort intresse för finans. Du trivs i en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt, och uppskattar att samarbeta med kollegor och leverera arbete av hög kvalité. Du är strukturerad i ditt arbete, du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och driver självständigt arbetet framåt. Företagskulturen präglas av även av prestigelöshet och ett högt tempo för att ge kunderna bästa möjliga service och produktupplevelse.

Övrig information

Start: Augusti/enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare