Hoppa till innehåll

CAD-projektör inom geoteknik

Drömmer du om att vara en del av en hållbar samhällsutveckling och att få arbeta med teknik i framkant? Är du även ute efter en arbetsplats som erbjuder dig spännande variation i dina uppdrag? Om du vill vara med och skapa förändring samtidigt som du trivs och har roligt på jobbet, då är Sweco den perfekta arbetsplatsen för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Sweco. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Sweco är Europas ledande arkitekt- och teknikkonsultbolag med 6000 medarbetare runtom i Sverige. Vi är experter på att lösa vår tids stora samhällsutmaningar - en uppgift som är mer relevant, utmanande och inspirerande än någonsin tidigare. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara.

I teamet finns 25 andra ingenjörer som arbetar brett med projektering och geotekniska undersökningar, både i Stockholm och i tätt samarbete med övriga kontor i hela landet. Hos Sweco får du fördelen att bli en del utav ett härligt team som har roligt på jobbet och är måna om varandra, du uppmuntras även att bidra till gruppens utveckling med dina tankar och idéer.

Arbetsuppgifter

Som CAD-projektör arbetar du brett med projektering, utredning och handläggning av geotekniska undersökningar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att utifrån underlag från fältundersökningar modellera olika geokonsutruktioner i både 2D och 3D samt framställa geotekniska ritningar.

I rollen arbetar du i projekt nära dina kollegor på avdelningen Geoteknik, men ni samarbetar även mot övriga avdelningar inom andra teknikområden exempelvis mot väg och bro.

* Modellera geokonstruktioner och jordmodeller i 2D och 3D
* Framställa geotekniska ritningar i AutoCAD, Civil 3D och Geosuite
* Samarbeta med kollegor internt och inom olika teknikområden

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk eftergymnasial utbildning inom exempelvis väg-, vatten, samhällsbyggnad eller geologi
* CAD-kunskaper samt ett genuint intresse för modellering
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande med programmeringskunskaper


För att trivas i rollen ser vi att du är du en person som har ett stort intresse för teknik och är ständigt nyfiken på nya tekniker och tillvägagångsätt. Du föredrar att ha ansvar och att själv kunna strukturera ditt arbetssätt, likväl är du en lagspelare som trivs av att arbeta i en miljö med många med breda kontaktytor. Då rollen innebär sociala kontakter vilket förutsätter att du är kommunikativ och trivs att samarbeta med andra där ni tillsammans hjälper varandra att ta fram nya lösningar. Du är lyhörd för kunden och har en naturlig fallenhet för att bygga relation till andra. Slutligen motiveras du av att sätta i gång projekt, du har stor initiativförmåga och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga