Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Business Manager till välrenommerat IT-konsultbolag

Ansök nu

Är du en relationsskapande person som söker efter ditt nästa steg inom försäljning? Har du ett intresse för IT-branschen och vill arbeta hos en marknadsledande aktör med goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som vill vidareutvecklas på ett innovativt bolag, som skapar bryggor mellan nyexaminerade studenter och framgångsrika bolag inom svenskt näringsliv. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos slutkunden.

Om företaget

Företaget i fråga är ett dotterbolag till en av de marknadsledande aktörerna inom IT-konsultbranschen. Mer information om företaget i fråga kommer att delges vid eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Manager arbetar du genomgående med försäljning av s.k. talangprogram gentemot stora och mellanstora bolag. Talangprogrammen syftar att erbjuda nyexaminerade studenter inom IT och tech en brygga mellan studier och arbetsliv, samtidigt som kunden erbjuds möjligheten att skräddarsy ett talangprogram som passar deras organisatoriska framtidsbehov inom ett visst kompetensområde.

Du bearbetar företag inom både privat och offentlig sektor på den svenska marknaden. Omfattningen och storleken av talangprogrammen är av varierande karaktär och anpassas efter kunds önskemål, vilket föranleder en variation i antalet platser som respektive program erbjuder per terminuppstart.

Du äger hela försäljningsprocessen och ansvarar för allt från prospektering till kunddialog, offert och signerat avtal. Vid förberedelse och uppstart av respektive talangprogram kommer du arbeta i nära samarbete med bland annat interna rekryterar- och konsultchefskollegor, som vidare ansvarar för att tillsätta och förvalta den kompetens som kunden efterfrågat för respektive program.

* Bearbeta stora och mellanstora bolag med behov av nyexaminerad kompetens inom IT och tech
* Prospektera, bearbeta och signera nya kundsamarbeten
* Förvalta och vidareutveckla dina befintliga kunders framtidsbehov
* Internt samarbete med rekryterar- och konsultchefskollegor inför uppstart av respektive program

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst ett års erfarenhet av kvalificerad försäljning inom B2B
* Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av försäljning inom IT- eller konsultbranschen är väldigt meriterande

För att passa i rollen ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person, som ser utmärkt service och bemötande som en självklarhet. Vi ser även att du är en strukturerad och målmedveten person, som drivs av att skapa värde för de människor och företag du kommer i kontakt med. Med vidare hänvisning till den resultatorienterade och entreprenöriella kultur som präglar företaget ser vi att du stimuleras av högt uppsatta mål och tydliga KPI:er. Avslutningsvis ser vi att du är en samarbetsvillig och trygg person som trivs med balansen av att arbeta i mindre team samt självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Grund- och provisionslön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare