Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Business Development Manager till NOTE

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du drivande i att skapa affärer och framgångsrika kundsamarbeten? Vill du vara en del av ett framgångsrikt börsnoterat företag? På NOTE blir du del av ett företag med högt engagemang, där kvalitet och kundfokus står i centrum och där dina initiativ och idéer uppmuntras!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NOTE AB.

Om företaget

NOTE grundades 1999 och är idag en av norra Europas ledande partner inom elektroniktillverkning. Företaget har tillverkningsenheter i Sverige, Finland, England, Estland, Bulgarien och Kina, med huvudkontoret centralt placerat i Stockholm.

NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker tillverkningstjänster över hela produktlivscykeln, från design, volymtillverkning till eftermarknadstjänster. Kunderna återfinns inom en rad olika industrier som NOTE har indelat i följande kundsegment: Industri, Medtech, Kommunikation och Greentech.

NOTE har under de senaste åren haft en stark tillväxt. Framgången bygger på en kombination av starkt kundfokus, hög kvalitet och global närvaro. För att ytterligare stärka sitt fokus på nya och potentiella kunder söker företaget nu en Business Development Manager för Stockholm och Mälardalen.

Arbetsuppgifter

Som Business Development Manager är ditt huvudsakliga fokus att skapa och utveckla relationer med nya kunder över olika segment. Du arbetar proaktivt för att etablera och fördjupa dessa kundsamarbeten, vilket leder till nya affärsmöjligheter. När affären når offertstadiet samordnar du insatserna från ett lokalt projektteam, vilket inkluderar tekniska projektledare och offertingenjörer, för att ta fram konkurrenskraftiga affärsförslag. Du ansvarar för att presentera dessa förslag för kunder och förhandla fram de slutliga villkoren för att säkra affären. Efter att affären är säkrad och produktionen påbörjats, överlämnar du ansvaret för fortsatt samarbete till den ansvariga kundansvarige eller annan förvaltande roll.

Du ansvarar även för att organisera och genomföra externa kundmöten, vilka vanligtvis äger rum på fabriken i Norrtälje men resor till kunder förekommer också. Inledningsvis kommer du således vara aktivt på plats i vår fabrik i Norrtälje för att bygga interna relationer och samarbeten.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Business Development Manager är:
* Kartlägga, analysera och initiera dialog med potentiella kunder och samarbeten
* Kommunikation och kontakt med relevanta funktioner och medarbetare internt
* Utifrån tekniska kalkyler och beräkningar upprätta affärsunderlag och sammanställa offert
* Säkra affärer och förfrågningar från kund på ett framgångsrikt sätt och bidra till NOTEs fortsatta tillväxt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Omfattande erfarenhet av B2B-försäljning och affärsutveckling inom elektroniktillverkning eller motsvarande relevant område/bransch
* God erfarenhet av förhandlingar inom tjänsteförsäljning
* Eftergymnasial teknisk utbildning ses som mycket meriterande
* Körkort B

Till den här rollen söker vi dig som lockas av att arbeta i en entreprenörsinriktad miljö med starkt affärsfokus. Du är nyfiken och trivs i en dynamisk och social roll med flera kontaktytor, både internt och externt. För att lyckas i rollen har du en utmärkt förmåga och dokumenterad erfarenhet att av skapa långsiktiga relationer inom tjänsteförsäljning. Du är initiativrik och har en förmåga att hitta och skapa lönsamma och kvalitativa affärer både för kunden och NOTE.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: NOTE:s huvudkontor i centrala Stockholm (Resor till Norrtälje förekommer)
Lön: Fast lön plus rörliga delar

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.