Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Budbilsförare till DHL Express med start omgående

Ansök nu

Är du en serviceinriktad, ambitiös och kommunikativ person? Har du B-körkort och är intresserad av ett jobb under sommaren med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar? DHL Express söker nu budbilsförare till deras team i Västberga. Välkommen in med din ansökan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i tre månader under sommaren. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos DHL Express. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 510 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

DHL Express söker nu budbilsförare till Pick Up & Delivery-avdelningen i Västberga. Idag är de 17 medarbetare på avdelningen som tillsammans sköter sortering, packning och körning av gods.

Arbetsuppgifter

I rollen som budbilsförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att åka ut till företagets kunder och privatpersoner med varor samt transportera produkter till företagets lager. Paketen går mellan DHL:s kunder och deras terminal för vidare transport till hela världen. Arbetet består av ett utbrett servicearbete där du är ansiktet utåt för företaget och förväntas knyta kontakt med både nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna innebär även en del fysiskt krävande arbete i form av tunga lyft. I din roll som budbilsförare innebär ditt arbete stor frihet under ansvar där du förväntas kunna prioritera dina körningar samt utöka kundnätverket mellan hämtningar för att bidra till företagets tillväxtresa. DHL i Västberga har körningar från Södertälje till Stockholms innerstad där varje förare har ett eget område och rutt att utgå ifrån.

* Utkörning till DHL:s kunder och transport till företagets lager
* Servicearbete i form av kundkontakt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* God fysik för att klara tunga lyft
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt servicearbete är meriterande

För att trivas rollen behöver du vara en serviceinriktad och lösningsorienterad person. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och har en positiv inställning till eventuella problem som kan dyka upp. Vidare är du kommunikativ, gillar att ta kontakt med nya människor och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och brinner för att ge god service till dina kunder. Avslutningsvis utför du alltid dina arbetsuppgifter ordentligt och har en grundlig arbetsprocess som säkerställer att inget lämnas ogjort.

Övrig information

Start: Till sommaren
Plats: Västberga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare