Biträdande verksamhetschef till Furuhöjden Rehabilitering

Biträdande verksamhetschef till Furuhöjden Rehabilitering

Har du erfarenhet av att arbeta inom vården som sjuksköterska eller läkare? Har du en dokumenterad erfarenhet från ledarskap och drivs av att leda chefer? Furuhöjden är en arbetsplats med hög kollegial trivsel och erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad för människor!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Furuhöjden Rehabilitering.

Om företaget

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag i Täby, startat 1993, som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter. Furuhöjden arbetar med inriktning rehabilitering efter akutsjukvård, vid sjukdomar och skador, planerad neurologisk rehabilitering och rehabilitering efter cancer. Furuhöjden arbetar på uppdrag av Regioner (Landsting), kommuner, privatpersoner och försäkringsbolag. Furuhöjden erbjuder individuellt utformade program för träning, vård och återhämtning. Deras personal är noga utvald, har bred kompetens och lång erfarenhet vilket är en förutsättning för god kvalitet och patientsäkerhet.

Furuhöjdens verksamhet genomsyras även av följande värdeord: positiv, omtänksam, professionell, idérik och prestigelös.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande verksamhetschef hos Furuhöjden Rehabilitering är ny och du får stora möjlighet att påverka utformningen av rollen. Du rapporterar till verksamhetschefen och är en del av ledningsgruppen. Ditt huvudsakliga ansvar innebär ett personalansvar för fem avdelningschefer och ett operativt ansvar för respektive funktion.

Som biträdande verksamhetschef arbetar du med att samordna avdelningscheferna, ansvarar för att driva projekt och vidareutveckla processer och rutiner. Du följer även upp och utvärderar verksamhetens genomförda förändringar samt sätter mål för framtida projekt. Fokus ligger även på att skapa en motiverad arbetsgrupp som trivs och mår bra i arbetet. Detta gör du genom ett närvarande ledarskap och genom att ta vara på den befintliga gruppens kompetens och vidareutveckla dem.

* Samordna avdelningsövergripande arbete
* Identifiera förbättringsområden
* Säkerställa en god kommunikation och förankring inom aktuella uppdrag/projekt
* Stödja och coacha chefer, medarbetare och ledare genom förändringar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 5 års arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska eller läkare
* Erfarenhet som första linjens chef
* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en liknande organisation som är öppen dygnet runt
* Erfarenhet av andra linjens chef är meriterande
* Körkort är meriterande

För rollen som biträdande verksamhetschef är de personliga egenskaperna viktiga. Din ledarstil kännetecknas av ett engagerat ledarskap där du får med dig arbetsgrupper och motiverar dem både till att prestera och må bra. Du har ett coachande förhållningssätt och värdesätter tydlighet och ett öppet klimat. I denna tjänst är det viktigt att du som person är flexibel och trivs med varierade arbetsuppgifter samt att du gärna stöttar dina kollegor vid behov, då arbetet till viss del är kliniskt. Furuhöjden värdesätter också en god kommunikativ förmåga och en känsla för att kunna planera både din och organisationens arbete på ett strategiskt sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Täby, norra Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.