Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Bandmontör / Lagermedarbetare till Entrack

Ansök nu

Vill du bli en del av ett sammansvetsat och familjärt team? Har du tidigare erfarenhet av truckkörning samt ett tekniskt intresse? Hos Entrack erbjuds du en spännande tjänst där du får möjlighet att bredda dina kunskaper och utvecklas! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Entrack har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Entrack en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Entrack har i mer än 40 år levererat slitdelar, bandvagnsdelar, redskap och reservdelar till entreprenadbranschen. Med världsledande producenter i kombination med egentillverkade produkter är deras målsättning att vara en av de marknadsledande leverantörerna på deras egna marknader och en betydande på övriga. Entrack är i en ständig process att tillsammans med sina tillverkare och leverantörer utveckla produkter som leder till ökad produktivitet och lönsamhet för sina kunder. Dem finns etablerade i Sverige med sex kontor samt utanför Sveriges gränser med två kontor i Finland, ett i Polen och ett i Italien som jobbar mot övriga Europa.

Arbetsuppgifter

Hos Entrack jobbar du tätt ihop i ditt team i fräscha lagerlokaler där du blir en viktig kugge i maskineriet. I rollen som bandmontör/lagermedarbetare arbetar du bland annat med att montera band till grävmaskiner och bandtraktorer i alla möjliga storlekar. Vidare arbetar du med montering av bandplattor på kedjor till kompletta band, förkortning och förlängning av kedjor i en bandpress samt ansvar för att hålla ordning och reda i verkstaden. Din roll är delad och ca 50 % av tjänsten innefattar ovan nämnda arbetsuppgifter och resterande klassiskt lagerarbete som att plocka, packa, ta emot gods samt boka transporter. Dina arbetstider är mellan 07:00 - 16:00.

Övergripande arbetsuppgifter:
* Montering av bandplattor
* Förkortning och förlängning av kedjor
* Hålla ordning och reda i verkstaden
* Pack och plock
* Ta emot gods och boka transporter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom lager
* Tidigare erfarenhet av truckkörning är meriterande
* Tidigare erfarenhet inom verkstad eller likande är meriterande

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du tycker om att jobba fysiskt och har förmågan att jobba självständigt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och att du tycker om att försöka lösa olika mindre tekniska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet. Vidare trivs du i samarbete med andra och har därtill en god kommunikativ förmåga. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare