Backoffice / administratör med fokus på Asset Management

Backoffice / administratör med fokus på Asset Management

Har du tidigare erfarenhet inom en serviceorienterad och/eller en administrativ roll? Vill du arbeta i en händelserik arbetsmiljö? I den här rollen blir du en del av ett mindre team i en stor koncern där du utgör en nyckelroll i deras arbete kring Asset Management.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och överrekrytering.

Om företaget

Finansbolaget bedriver verksamhet i hela Norden och erbjuder finansierings- och paketeringslösningar till moderbolagets kunder. De bidrar till ökad lönsamhet och ökad säljkraft, för såväl moderbolaget som för externa samarbetspartners och återförsäljare. Deras slagkraftiga portfölj skapar kundnytta i form av behov, funktion och pris. Tjänsten är på företagets huvudkontor i Stockholm där du får arbeta i en händelserik arbetsmiljö och erbjuds stora möjligheter att utvecklas. Du får veta mer om företaget i en första telefonkontakt med oss på Bravura.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med uppföljning av enheter efter avtalsslut för företagets företagskunder. Du bevakar kundingångar avseende End of Lease-frågor och sköter fakturering till kund och/eller partners. Utöver det initierar du återlämningar och returbeställningar till partners. Du deltar i kundteammöten med säljare och partners såsom företagets återförsäljare, återtagspartners med mera. I rollen bidrar du med ständiga förbättringar inom området för att effektivisera och förbättra processen. Du deltar även i tester av systemutvecklingar inom området.

Teamet du tillhör hanterar mycket detaljinformation, har många kontaktytor och jobbar ständigt med kundupplevelse via processutveckling och automatisering. Teamet har till uppgift att koordinera och hantera återlämning av leasad IT-utrustning. Under återlämningsprocessen har kunderna möjlighet att vända sig till teamet för att få information och hjälp med sin återlämning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med avslutad eftergymnasial utbildning
* Tidigare erfarenhet från kundservice och/eller administration
* Goda kunskaper i Excel
* Van att hantera stora informationsmängder
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Meriterande
* Erfarenhet av fakturering
* Tidigare erfarenhet av arbete med processförbättringar
* Tidigare arbetat med system inom Asset Management

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt i personliga egenskaper. För att ta dig an rollen ser vi att du som person har en god förmåga att hantera stora mängder av data och information. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och du har förmåga att skapa och hålla en struktur samt jobba metodiskt. Då du arbetar i ett sammansvetsat team är du en lagspelare som är hjälpsam, tydlig och delaktig. Som person är du driven och vågar angripa alla ärenden inom området samt vågar stå upp för ditt expertområde och uppdragets ramar. Du motiveras av att hjälpa andra och har ett intresse för att dela med dig av din kunskap till andra. Slutligen är du analytisk lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och annan information.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.