Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Backendutvecklare till Multisoft AB

Ansök nu

Är du en ihärdig backendutvecklare och vill arbeta med effektivisering och digitalisering? Vill du dessutom ta nästa steg i din karriär och utvecklas på en arbetsplats där du ges stor frihet under ansvar med möjlighet att arbeta hybrid och där du tillhör ett företag som uppmuntrar gemenskap med fritidsaktiviteter, AW:s och andra evenemang. Sök idag och bli en viktig nyckelspelare i Multisofts utvecklingsresa framåt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Multisoft AB.

Om företaget

Multisoft utvecklar och levererar automatiserade och anpassningsbara system som är både tids- och resurseffektiva så att deras kunder kan fokusera på kreativa uppgifter och deras långsiktiga mål istället för trasslig administration. Multisoft har sedan starten 1995 vuxit sig till ett företag med ca 90+ medarbetare och över 400 levererade system.

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur. Företaget har dessutom blivit utsett till Sveriges 6:e bästa arbetsplats år 2022.

Multisoft präglas av en engagerad och rolig arbetskultur där man kontinuerligt hittar sätt att umgås, med bland annat aktiviteter som bodyflight, matlagningskurser, klättring, och diverse träningsformer.
De åker även utomlands en gång per år och har återkommande AW: s.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare ingår det en hel del problemlösning där programmering är ett av verktygen du använder. Här får du möjligheten att arbeta med lösningsarkitektur och systemutveckling i lösningar byggda med plattformen Softadmin®.
Som systemutvecklare på Multisoft arbetar du i projektform nära kunden för att förstå deras behov och krav. Med ett stort intresse för automatisering och effektivisering tar du dig an nya utmaningar och ser fram emot att skapa system med stort bestående värde. I rollen får du verkligen utrymme att fördjupa dina kunskaper och där vi gärna ser att du bidrar med din synvinkel och kreativitet.

Du ges en gedigen introduktion för att lära dig systemet och arbetar tätt ihop med ditt team.
Multisofts övertygelse är att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken syntax man är van vid, utan snarare att man uppvisar exceptionell problemlösningsförmåga och logiktänk.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom utveckling, högt meriterande inom backend
* Erfarenhet och intresse för backendutveckling
* Intresse för automatisering och effektivisering
* Svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift

Vi söker sig som motiveras av att agera problemlösande och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra, du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta, därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt, du bidrar med ideér och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker och testa nya tillvägagångsätt.
Vi lägger stod vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare