Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

B2B-säljare till Moyagi

Ansök nu

Brinner du för relationsskapande och är redo för nästa utmaning i din karriär som säljare? Trivs du i situationer där du får utmana dig själv och går in med inställningen att alltid bli bäst på det du gör? Som säljare på premiumkaraoken Moyagi får du en nyckelroll där du är med och bidrar till bolagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Moyagi.

Om företaget

Moyagi grundades 2019 och är ett premium eatertainment som fokuserar på privata karaokerum. Konceptet är en premium karaokeklubb som erbjuder ett förstklassigt asiatiskt kök, en cocktailbar och tolv privata karaokerum att hyra i olika storlekar. Moyagi är en populär destination för både företagsaktiviteter och privatpersoner som vill uppleva något utöver det vanliga.

Moyagis framgångssaga i Stockholm är ett faktum och med flera expansionsplaner är första steget att öppna upp ytterligare lokal i Malmö. Moyagi söker nu en B2B-säljare som vill vara med på tillväxtresan och utvecklas tillsammans med företaget där du ansvarar för försäljningen i både Stockholm och Malmö. Eftersom Moyagi är i en tillväxtfas finns det stora möjligheter för rätt person att växa i bolaget och i framtiden axla en ledande roll. Om du delar Moyagis passion för att skapa minnesvärda upplevelser, tror på ständig förbättring och originalitet samt vill arbeta i en kultur som värdesätter detaljer och grundligt arbete är detta arbetsplatsen för dig. Tillsammans med Moyagis familjära och entreprenöriella team sitter du på Brunkebergstorg i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som B2B-säljare får du en nyckelroll i bolaget där din uppgift är att prospektera, boka och utföra möten där du presenterar Moyagis koncept. Du vänder dig till företag i olika storlekar och branscher och arbetar mot uppsatta mål i CRM-systemet Hubspot. Rollen innebär mycket frihet under ansvar där du hittar nya affärsmöjligheter och kommer fram till lösningar på egen hand. Du kommer huvudsakligen arbeta med större bokningar, företagsevenemang och hela abonneringar. Vidare arbetar du nära marknads- och operationsteamet och får därmed stor insikt och kunskap i hela konceptet.

* Nykundsprospektering
* Boka och utföra möten
* Bearbeta och bibehålla kunder
* Merförsäljning för nya samt befintliga kunder
* Ha förståelse för- och skapa behovsanalyser
* Samarbete med marknads- och operationsteamet
* Arbete i CRM-systemet Hubspot

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning
* Några års erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande med erfarenhet inom hospitality
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen är du relationsskapande och har ett starkt driv. Du är självgående och prestationsorienterad där du ständigt vill utmanas och slå tidigare resultat. Vidare är du social och arbetar engagerat där du ser vikten av att arbeta och skapa långsiktiga kundrelationer. Slutligen har du en entreprenörsådra där du har en vilja och ett driv att vara med på Moyagis framgångsresa.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Brunkebergstorg, Stockholm
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare