Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Automationstekniker/Servicetekniker med elkunskap till CEVA Logistics

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och driva tekniken framåt för ett av Nordens största lager? Vi hjälper just nu CEVA Logistics att hitta en kompetent automationstekniker som vill vara med att driva innovation och skapa effektiva lagerlösningar. Ta chansen att arbeta i ett dynamiskt och framåtriktat team där du kan göra verklig skillnad och forma den automatiserade framtidens lager!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CEVA Logistics.

Om företaget

CEVA Logistics e-Commerce är en global logistikpartner specialiserad på att stödja företag inom e-handel. De erbjuder skräddarsydda logistiklösningar för att optimera lagerhantering, orderhantering och distribution.

CEVA Logistics e-Commerce i Brunna är ett toppmodernt lager som bedriver tredjepartslogistik för Europas ledande mode- och livsstilsplattform. Att vara en attraktiv arbetsgivare, som erbjuder god arbetsmiljö för alla CEVAs medarbetare, är helt centralt för dem. Det är också en förutsättning för deras fortsatta framgång. De är därför stolta över att erbjuda en mångsidig och rolig arbetsplats med låg personalomsättning. Detta inspirerar dem att fortsätta att utveckla arbetsplatsen och att serva deras kund - på bästa sätt. CEVA är en viktig del av e-handelsekosystemet och lagret är en professionell och modern anläggning, lika stor som sju fotbollsplaner.

Arbetsuppgifter

I rollen som Automationstekniker ansvarar du för arbetsledning, koordinering och arbete av el-automation, service och underhåll av logistikmaskiner på ett toppmodernt lager. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera att samordna el-automationsflödet och underhålla en hög tillgänglighet på 99,5% per komponent inom området. Det innebär att du arbetsleder en grupp om två-tre tekniker samt planerar underhåll för alla skift och säkerställer att logistikflödet med tillhörande maskiner hela tiden fungerar samt fortlöper under aktuellt skift. Dina uppgifter inkluderar även att hantera externa serviceavtal med leverantörer samt använda interna eller externa underhållstjänster. Du kommer att koordinera informationsflödet vid eventuella avbrott, följa eskaleringsprocesser, ansvara för att rapportera den efterfrågade tillgängligheten, logga fel och identifiera områden som behöver förbättras.

Vidare kommer du utföra kontroller, inspektioner och rapportering enligt kundens krav samt i enlighet med svenska regler och försäkringskrav. För att säkerställa effektiviteten och kvaliteten inom ditt ansvarsområde bör du se till att arbetsprocesserna skapas, följs och uppdateras efter behov. Du rapporterar till Senior Manager vid incidenter eller olyckor och säkerställer att årlig planering följs samt leder och följer upp åtgärdslistor och presentationer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad utbildning inom el
* Arbetslivserfarenhet inom området, exempelvis som servicetekniker där du arbetat med både med el och mekanik i tunga maskiner
* Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska
* Det är meriterande om du har auktorisation AL, kunskap inom PLC programmering eller erfarenhet av styr- och reglerteknik
* Det är även meriterande om du har truckkort och saxlyft

För att trivas i rollen som Automationstekniker hos CEVA ser vi att du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du kan göra det eftersom du planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs, men du kan också fatta bra beslut när det saknas underlag. Du är även en handlingskraftig person som gör saker direkt i stället för att skjuta på dem. När ett problem dyker upp agerar du snabbt och försöker komma fram till en lösning så fort som möjligt.

Vi tror även att du förstår vikten av god kommunikation och är duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat i både små och stora grupper. På samma sätt lyssnar du in andra och anpassar dig och din kommunikation efter person och situation för att nå fram till i både små och stora grupper.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norra Stockholm, Brunna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sundsvall
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Upplands-Bro
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga