Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Arbetsledare till Veidekke

Ansök nu

Har du erfarenhet av arbetsledning inom mark- och anläggning? Trivs du med att leda, fördela och samordna mark- och anläggningsarbeten på ett effektivt sätt tillsammans med engagerade kollegor? Hos Veidekke får du möjligheten att spela en central roll i ett projekt för ett mer innovativt och hållbart Stockholm, på en arbetsplats uppmärksammad för sin goda kultur och framåtanda samt med goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Veidekke.

Om företaget

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är deras syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. De tror på involverande krafter och kollektiv intelligens - att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. De driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en än mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. De bygger med hjärtat.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har de ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021)

I rollen som arbetsledare får du här möjlighet att arbeta i projektet Sickla GE01. Vilket innebär ett projekt där Veidekke ritar om kartan för Stockholms infrastruktur i vatten- och avloppsrening, med en tidsplan som sträcker sig mot 2028. Mot bakgrund av att nuvarande reningsverk i Bromma läggs ned byggs en tunnel från Bromma till reningsverket i Sickla, som i sin tur utbyggs och uppgraderas till högre kapacitet och standarder ur hållbarhets- och miljöperspektiv. Detta innebär ett projekt med hög dignitet och storlek där du blir en del av en kompetent och framåtsträvande arbetsgrupp som erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare hos Veidekke kommer du tillsammans med projektledning och platschefer att arbeta för att upprätthålla en effektiv produktion. Med hjälp av ett positivt ledarskap och i samarbete med tilldelade resurser kommer du att leda-, planera- och organisera för ett så effektivt arbete som möjligt. Du arbetar för att säkerställa att ditt arbetslag driver arbetet framåt i enlighet med projektets mål och planer.

Du kommer bland annat att göra arbetsberedningar, planera inköp och beställningar, upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer, samordna resurssättningen av personal och underentreprenörer tillsammans med övriga kollegor. Du kommer även att få utveckla arbetsmetoder för att föra verksamheten, och människorna i den, framåt.

För Veidekke är det primärt att medarbetarna har en god hälsa, en bra arbetsmiljö och arbetar säkert. Du kommer att arbeta för att kvaliteten, miljön och säkerheten lever upp till Veidekkes värderingar och mål.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Kunskap inom mark- och anläggningsarbete samt dokumenterad erfarenhet i en roll som arbetsledare
* God förståelse för byggprocessen i sin helhet samt trygghet i att styra en arbetsgrupp i rätt riktning
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du med stort engagemang och nyfikenhet tar dig an ditt arbete och effektivt driver det framåt. Vidare ser vi att du som söker har en god förmåga att planera i både korta och långa tidshorisonter för att underlätta hanteringen av de varierade arbetsuppgifterna. Du är en lagspelare och vill genom ditt ledarskap agera förebild och ta vara på samtliga medarbetares kompetenser genom involvering. Du motiveras av att bygga ett engagerat och effektivt arbetslag, och trivs i en operativ roll som innebär samarbete med många olika kontaktytor. Vidare är du lösningsorienterad, initiativtagande och en god kommunikatör som tar ansvar i att fatta avgörande beslut. Slutligen är du prestigelös i din roll, och gör alltid vad som krävs för att säkerställa att arbetet kommer framåt i önskvärd riktning.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Läs mer om projektet kopplat till tjänsten här: https://www.veidekke.se/aktuellt/pressmeddelanden/veidekke-bygger-stockholms-framtida-avloppsrening/

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare