Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Applikationsspecialist till Axfood IT AB

Ansök nu

Letar du efter en tjänst där du får vara den viktiga länken i förbättrings - och effektiviseringsarbeten? Tycker du om att analysera, utvärdera och få arbeta med vidareutveckling av komplexa system? Är du även teknisk kunnig och affärsinriktad? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Axfood IT.

Om företaget

Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige och näst störst på marknaden med en marknadsandel om cirka 20 procent. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och deras supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash och City Gross.

Axfoods IT-organisation, även kallad Axfood IT, består i dagsläget av 300 anställda fördelade på utveckling och operations som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt marknaden för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar företaget ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

Läs mer om Axfood IT här: https://www.axfood.se/nyhetsrum/nyheter/livet-pa-axfood-it--medarbetare-ger-insikter-i-nytt-poddavsnitt/

Arbetsuppgifter

Axfood IT befinner sig i en spännande expansionsfas och söker nu en Applikationsspecialist inom området inköp/orderhantering. Fokus kommer ligga på att uppgradera och ersätta befintliga orderhanteringslösningar med SAP CAR och SAP ECC som centrala plattformar. Här får du bekanta dig med UDF och F&R i samspel med ECC. SAP S/4 HANA är ännu ett projekt som startas inom kort.

Du kommer att vara ansvarig för att förbättra prognos- och inköpsprocesser till distributionscentralerna och Axfoods butiker. Rollen inkluderar även att analysera krav, specificera, konfigurera och testa systemet i nära samarbete med affärsverksamheten och utvecklingsteamet. Dessutom kommer du att delta i utvärdering, upphandling och implementering av nya system samtidigt som du förvaltar de befintliga systemen tillsammans med dina kollegor.

* Agera expert inom utvalda delprocesser på de komponenter, applikationer och system som används
* Analysera och lösa incidenter och problem
* Utvärdera och implementera system
* Medverka i större koncernprojekt och ansvara för mindre projekt
* Att leda det dagliga arbetet och utveckla agila processerna

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Ingenjörs- eller systemvetarexamen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
* Minst ett år erfarenhet av en tekniknära roll som exempelvis systemförvaltare, applikationskonsult eller liknande
* Erfarenhet utav att arbeta med SAP inom SD/MM
* God kunskap om integrationer
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Stark förmåga att självständigt driva krav från analys till driftsättning
* Erfarenhet inom SAP Retail är meriterande
* God förståelse för molntjänster och integration mot dessa är meriterande
* Erfarenhet inom agila utvecklingsmetoder är meriterande

För att trivas i rollen är du en nyfiken person som tar initiativ och driver projekt framåt. Du är kreativ och duktig på att kommunicera med ditt team och interna kunder. Du trivs med att samarbete och dela kunskap med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Vidare arbetar du strategiskt och noggrant för att säkerhetsställa att Axfoods projekt är av högsta kvalitet. Slutligen ser vi att du har en stark analytisk förmåga och kan lösa problem som uppstår under arbetets gång.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare