Anbudsingenjör till Adero AB

Anbudsingenjör till Adero AB

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ventilation? Har du därtill en eftergymnasial utbildning inom området och söker efter ditt nästa steg i branschen? Adero AB i Stockholm söker nu efter sin nästa Anbudsingenjör. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Adero AB.

Om företaget

Adero är det kreativa installationsföretaget som med personligt engagemang och enkelhet genomför projekt med högsta kvalitet. Adero strävar efter att bli en ledande affärspartner för effektiva och tekniska lösningar inom installation, och med en heltäckande kunskap alltid ge kunden rätt produkt oavsett avtals-, entreprenadform samt kvalitet på förfrågningsunderlag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Anbudsingenjör har du möjlighet att medverka i projektens alla faser, från förfrågan till projektöverlämning. Du ansvarar för att sammanställa och utvärdera förfrågningar, upprätta kalkyler och granska förfrågningsunderlaget. I din roll ansvarar du även för planering av anbudsarbetet i anbudsskedet samt för projektöverlämning till projektledare. Under projektfasen är du även behjälplig för projektorganisationen i prognosarbete och ekonomiuppföljning.

Du utvärderar vidare anbud och offerter från underentreprenörer och leverantörer. Genom detta ansvarar du även för kommunikation och korrespondens med leverantörer och samarbetsaktörer inom inköp. Parallellt med detta producerar du kalkyler för kommande projekt och ansvarar för en överblick av interna projekt samt vilken fas de befinner sig i. I rollen arbetar du nära med VD och ansvarig säljare, i synnerhet när anbuden ska skrivas. Du har därtill löpande kontakt med projektledare angående projekt i både start- och slutfas.

* Medverka i projektets samtliga faser, i samarbete med säljare och beslutsfattare
* Kalkylering av lösningar till kund
* Prisberäkningar och korrespondens med leverantörer och samarbetspartners

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis VVS-ingenjör
* Tidigare erfarenhet av att jobba med ventilation, antingen operativt som montör eller i en liknande roll som kalkylator eller anbudsingenjör
* Obehindrad svenska i tal och skrift
* Kunskaper i CAD är meriterande

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en strukturerad och noggrann person som förstår vikten och värdet i det arbetet du lägger grund för. Vi ser även att du har en naturlig fallenhet för god kommunikation och samarbetsförmåga, både mot interna och externa parter. Vi ser även att du är en prestigelös lagspelare som ser till gruppens bästa i en miljö präglad av stor framåtanda och högt i tak. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Anbudsingenjör, VVS-ingenjör, ventilation,

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.