Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Affärsutvecklare till miljöteknikföretaget Envix

Ansök nu

Denna roll är en spännande möjlighet för dig som vill arbeta strategiskt och miljömedvetet inom försäljning och affärsutveckling. Här arbetar du nära affären för att driva verksamheten framåt genom att bidra med marknadsinsikter och bygga kundrelationer. Vi söker dig med goda kunskaper inom kundbearbetning, gärna med erfarenhet inom mark- och anläggning. Missa inte denna chans att bli en del av denna tillväxtresa mot en mer hållbar värld!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Envix Nord AB.

Om företaget

Envix Nord AB är ett miljöteknikföretag med bas i Umeå och Stockholm, men verkar över hela landet. De utgör en kombination mellan forskare, praktiskt erfarna konsulter och entreprenörer. Deras affärsidé och verksamhet bidrar till att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser.

På Envix jobbar experter inom tjänster för miljöteknik, jord, berg och vattenrening med kapacitet att framgångsrikt genomföra stora som små projekt, med både bredd och spets samlad under samma tak. Envix har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta lösningar och åtgärda miljöproblem. Ofta är problemen komplexa och det krävs både expertkunskap och avancerad utrustning för att komma till rätta med dem. Envix kan hjälpa till i alla delar av processen, antingen med olika tjänster eller med helhetslösningar där de analyserar problemet, tar fram en lösning och genomför de åtgärder som krävs.

Envix är ett värderingsorienterat företag med engagerade medarbetare där du ges möjlighet att påverka med hjälp av korta beslutsvägar och ett öppet arbetsklimat. Företaget arbetar aktivt med innovation och medverkar på evenemang inom olika branschsammanhang vilket innebär att du får vara med där det händer och påverka framtiden inom cirkulär miljöteknik. På kontoret i Järfälla arbetar idag fyra kollegor med olika ansvarsområden.

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare arbetar du med kundbearbetning, marknadsutveckling och strategiska affärsanalyser framåt. Ditt arbete innefattar prospektering och bearbetning av nya kunder såväl som förvaltning av befintliga kundrelationer. Vidare ansvarar du för att utveckla säljprocesser och agera budgetmedvetet i dina affärer. Arbetet fokuseras kring mark- och anläggningsbranschen där du finner potentiella kunder, ofta kopplat till bergmaterial då Envix är specialiserade inom hantering sulfidförande berg och lera. Du arbetar hållbart samt miljö- och lagenligt där du har god känsla för vilka affärsområden och vilken typ av verksamheter som kan vara värdefulla att skapa kontakter inom. Hos Envix arbetar du nära dina kollegor, oavsett yrkesområde, och du förväntas driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor där du arbetar närmst under affärsområdeschefen.

* Kundbearbetning, marknadsutveckling och strategiska affärsanalyser
* Prospektering och bearbetning av nya kunder såväl som förvaltning av befintliga kundrelationer
* Utveckla säljprocesser och budgethantering
* Miljömedvetet och lagenligt agerande med huvudfokus mot mark- och anläggningsområden
* Verksamhetsutveckling och strategiska analyser ihop med dina kollegor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Du har goda erfarenheter inom försäljning och kundrelationer
* God dator och systemvana
* Du talar och skriver flytande på svenska
* B-körkort
* Meriterande med erfarenheter från mark-, transport- eller anläggningsbranschen alternativt marksanering

Vi tror du är någon som trivs med att hantera många kontaktytor, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Du tar egna initiativ till att utöka ditt nätverk och bygger på ett genomtänkt sätt nya relationer. Du sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och ser alltid till att göra det lilla extra. Då du själv planerar en stor del av ditt arbete krävs det att du är strukturerad, van att agera självgående samt har förmågan att prioritera rätt och ta stort ägandeskap för dina åtaganden. Du sätter upp mål för ditt arbete och din motivation ligger i möjligheten att utveckla verksamheten där du trivs med att arbeta nära affären. Envix arbetar hållbart och värdebaserat sett till miljömedvetenhet och aktuella lagar och vi ser därmed även att du är noggrann och uppmärksam på detaljer genom en grundlig arbetsprocess för att hålla en god kvalitet gentemot kunder.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Järfälla
Lön: Enligt överenskommelse

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare