Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Affärsutvecklare inom solenergi till Ledvance

Ansök nu

Vill du arbeta i en självständig roll inom affärsutveckling och försäljning där du får utnyttja din förmåga att etablera goda kundrelationer och vara nytänkande? Hos Ledvance erbjuds du en nyckelposition i företagets fortsatta utveckling inom solenergi!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ledvance.

Om företaget

Ledvance är ett världsledande företag inom allmänbelysning och erbjuder ett brett utbud av LED-armaturer, LED-ljuskällor samt lösningar för smarta hem, både till privatkunder och proffskunder. Ledvance bygger på förtroendefulla samt långvariga kundrelationer och ett kraftfullt distributionsnätverk över hela världen. Ledvance har omfattande kunskap och förståelse för belysningsmarknaden, tekniktrender och kundernas förändrade behov. Som en global ledare inom belysningsindustrin genomsyras Ledvance av ständig förändring och anpassar sig snabbt till nya marknader. Ledvance huvudkontor finns i Tyskland och företaget levererar till över 140 länder. Det moderna huvudkontoret ligger i Globenområdet i Stockholm och på företaget i Sverige jobbar idag ca 27 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare på Ledvance är du ansvarig för att driva arbetet med att utveckla affären inom solenergi. Detta innebär att du gör marknadsanalyser och inhämtar kunskap och analyserar kundernas åsikter och behov, identifierar utvecklingspotential och driver igenom lönsamhetsförbättrande aktiviteter. Du välkomnas till arbetsplatsen med en introduktion vars syfte är att du ska lära känna verksamhetens alla delar och ges de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll. Du blir en nyckelperson inom verksamheten och bidrar på sikt till ökad försäljning och starka samarbeten. I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår försäljning, strategiarbete och affärsutveckling. Du hittar affärsmöjligheter hos Ledvance existerande kunder men kommer även bearbeta och bygga förtroende till nya kunder.

Genom att bygga relationer och ett aktivt nätverkande med relevanta beslutsfattare påverkar du befintliga och framtida affärsmöjligheter. Resor förekommer i tjänsten och du får tillgång till en tjänstebil. Rollen är ny i Sverige, där du får stora möjligheter att vara med och forma och anpassa rollen utefter dina tankar och inspel.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
* Driva marknads- och utvecklingsarbete
* Utveckla affären inom solenergi
* Bygga nya samt utveckla befintliga relationer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet från solcellsbranschen
* Erfarenhet av försäljning, b2b eller b2c
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Goda kunskaper i Windows
* Meriterande med utbildning inom relevant område, ex elektriker

Du får energi av att umgås med nya människor, trivs bäst i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor. Som person är du den som alltid ställer upp och stöttar andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du bidrar med nya idéer, och testar mer än gärna nya arbetssätt. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du har ett genuint intresse för affärer och sätter alltid företagets tillväxt i första hand. Du har en analytisk förmåga som gör att du kan omvandla nyckeltal till konkreta aktiviteter som ger resultat.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare