Affärs- och produktionschef inom miljöteknik till Envix Nord

Affärs- och produktionschef inom miljöteknik till Envix Nord

Vill du vara med på en utvecklingsresa på ett unikt företag som verkar för att bidra till hållbar samhällsutveckling? Nu finns chansen för dig att få möjligheten att arbeta och utvecklas på de innovationsrika företaget Envix Nord!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Envix Nord AB.

Om företaget

Envix är ett miljöteknikföretag med bas i Umeå och Stockholm som verkar i hela landet med ambition att expandera internationellt. Deras affärsidé och verksamhet bidrar till att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser.

Envix är specialiserade på sulfidförande berg och jord och har ca 15 års erfarenhet i branschen. På anläggningarna i Umeå samt Albyberg och Stäket driver Envix Sveriges första storskaliga anläggning för behandling av sulfidjord i återvinningssyfte. Envix arbetar för en hållbar återvinning med målet att uppnå End of Waste, det vill säga när avfall upphör att vara avfall.

På Envix jobbar experter inom tjänster för miljöteknik, jord, berg och vattenrening med kapacitet att framgångsrikt genomföra stora som små projekt, med både bredd och spets samlad under samma tak. Envix har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta lösningar och åtgärda miljöproblem. Envix kan hjälpa till i alla delar av processen, antingen med olika tjänster eller med helhetslösningar där de analyserar problemet, tar fram en lösning och genomför de åtgärder som krävs. De är i en expansiv fas av deras affärsområde Water Treatment där Envix forskare har uppfunnit en revolutionerande vattenreningsapplikation. Samtidigt fortsätter verksamheten i Stockholm utvecklas med olika produktionsanläggningar och målet är att starta upp fler anläggningar, vilket är en resa du kommer vara högst delaktig att driva.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärs- och produktionschef ansvarar du för anläggningarna i Stäket och Albyberg. Anläggningarna mottager, behandlar och återvinner sulfidförande bergkrossmassor och lera. I tjänsten ingår utöver ett produktionsansvar där du leder, utvecklar och kvalitetssäkrar produktionens hela livscykel, även ett ekonomiansvar. Du förväntas bland annat upprätta budget och prognoser samt sköta fakturering. Du har ett kund- och affärsansvar där du bemöter olika typer av kunder och marknader, att du är anpassningsbar och lyhörd är därför betydande. Dessutom har du ett personalansvar som för tillfället är två personer men som förväntas att växa i takt med företagets expansion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
* Produktions- och ekonomiansvar
* Kund- och affärsansvar
* Personalansvar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Goda erfarenheter av ledarskap, från exempelvis en projektledarroll eller chefsroll
* Arbetslivserfarenhet från mark och anläggning eller liknande bransch
* Erfarenhet av arbetsmiljöplan, BAS U och BAS P
* Obehindrad i svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska
* B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande

För att du ska lyckas i rollen som produktionschef är din kommunikativa förmåga väsentlig. Du har daglig kontakt med externa likväl som interna intressenter där kommunikation är framgångsfaktorn för att uppnå önskat resultat. Det innebär att du kan förmedla era tjänster och vad de kan åstadkomma för kundens specifika verksamhet. Vidare tar du ofta egna initiativ till att utöka ditt nätverk och bygger på ett genomtänkt sätt nya relationer. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och erbjuds mandat att utveckla befintliga.

På Envix följs projekt åt parallellt och det är viktigt att du strukturerar dina dagar för att säkerställa att resultat uppnås. I rollen som produktionschef är ansvar nyckelordet, du tänker proaktivt för att kunna förbättra förutsättningarna och arbetsklimatet för både dig själv och dina medarbetare. Envix arbete kretsar kring att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser, att detta harmoniserar med dina värderingar är grundläggande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.