Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör till Byggbranschens yrkesnämnd - BYN

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och vill jobba i en roll med många kontaktytor? Är du dessutom en driven och strukturerad person? Hos BYN erbjuds du en bred tjänst där du får en nyckelposition i organisationen.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Byggbranschens yrkesnämnd.

Om företaget

Byggbranschens yrkesnämnd (BYN) arbetar för att det inom bygg- och anläggningsbranschen ska finnas välutbildade och kompetenta yrkesarbetare, som kan utvecklas och anta framtidens utmaningar. Genom att vara tydliga med branschens krav och samverka med gymnasieskolor, vuxenutbildare och företag verkar BYN för en bred och allmänbildande grundutbildning som i kombination med kvalificeringstid i företag ger blivande yrkesarbetare de kunskaper och färdigheter som krävs i branschen. I BYN samverkar Byggföretagen, Byggnads, Maskinentreprenörerna och Seko, Service- och kommunikationsfacket. Verksamheten leds av en styrelse med representanter från BYNs fyra parter.

Arbetsuppgifter

Som administratör ansvarar du bland annat för dagliga aktiviteter och ärenden gällande godkännande av utbildningsgivare, valideringsleverantörer och branschrekommenderade skolor. Det innebär att du handlägger ansökningar och avtal samt ansvarar för att uppdatera information i BYNs verksamhetssystem. Vidare ansvarar du för att upprätthålla register för yrkeslärare och skolledare samt statistik för elever på gymnasieskolans bygg- och anläggningsprogram. Du arbetar även med att delta i möten med BYNs arbetsutskott och styrelse där du bland annat tar fram underlag och för protokoll. Konferenser hålls ett par gånger per år för BYNs medarbetare, yrkeslärare och skolledare, där ditt ansvar är att boka konferensanläggningar och ta hand om anmälningar. Som administratör hos BYN får du möjligheten att utvecklas och även arbeta med uppgifter inom ekonomifunktionen. Du hanterar då kontoavstämningar, kund- och leverantörreskontra samt löneadministration.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3 års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll
* Mycket god dator- och systemvana
* Goda kunskaper i Microsoft Office, i rollen arbetar du specifikt i Excel men även i Word, Outlook och PowerPoint
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Erfarenhet av grundläggande ekonomihantering och meriterande med erfarenhet från Visma-produkter

Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll som kräver god struktur och en förmåga att prioritera. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Att arbeta i en händelserik miljö ser du som motiverande och du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare är du kommunikativ och trivs i en social miljö då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsområden, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västberga, Hägersten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare