Administratör inom masterdata till Dagab

Administratör inom masterdata till Dagab

Har du ett öga för detaljer och trivs i en roll där ditt arbete gör skillnad från dag ett? Är du tillgänglig för omgående start? Hos marknadsledande Dagab får du möjligheten att få värdefull erfarenhet inom administration och bli en del av ett sammansvetsat gäng.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag via Bravura på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter

Här tillhör du avdelningen Support och Administration som har i uppdrag att säkra kvalitén inom de supporterande och administrativa funktionerna på Dagab. Ditt primära ansvar i rollen innebär att arbeta för att masterdatan är korrekta i systemet. I det dagliga arbetet genomför du registrering och underhåll av masterdata och dokumentation. Utifrån underlag i Excel, ärendehanteringssystem och mail, säkerställer du att data gällande artikel, leverantör och kunder förs in korrekt i systemet. Du ingår i ett team med kollegor som arbetar med samma arbetsuppgifter, men där du är självständig i det dagliga arbetet. Inledningsvis får du en introduktion till arbetet för att få en förståelse för arbetsuppgifterna och dess innehåll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet från administrativt arbete
* Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
* Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP
* Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i butik eller lager

För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt hålla de deadlines som finns i arbetet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Masterdata, administration, administratör, koordinator, support, Stockholm, FMCG, SAP, omgående, heltid, start, Dagab

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.