Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Account Manager till innovativt IT-företag

Ansök nu

Brinner du för relationsskapande och är redo för nästa utmaning i din karriär som säljare? Drivs du samtidigt av att nå mål och göra affärer? Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där flera spetskompetenser inom IT-lösningar finns samlade under ett och samma tak!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Bolaget levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom bolaget finns olika kompetensområden och affärsmodellen bygger på att de utnyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att de både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i sitt marknadserbjudande. Idag består de av 200 medarbetare och omsätter över 500 miljoner kronor per år.

Hos bolaget välkomnas du in i ett glatt familjärt gäng och en stabil säljkår, till en arbetsplats som växer både geografiskt och kompetensmässigt. För bolaget är det viktigt att du känner dig som en i gänget, de värdesätter din kompetens och vill att du skall utvecklas. Du kommer att ingå i ett team med 8 säljare och en säljchef där du erbjuds professionell säljledning och utbildning som skapar goda förutsättningar för dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du att boka och utföra möten med nya och befintliga kunder. Med din kunskap om bolagets produkt- och tjänsteportfölj presenterar du unika erbjudanden som skapar mervärde för kunden. Du arbetar mot mindre och medelstora företag och organisationer med bas i Stockholms län. I dina arbetsuppgifter ingår uppsökande försäljning där 70% riktar sig mot nya kunder och 30% mot befintliga.

* Försäljning av bolagets produkter till mindre och medelstora företag
* Boka och utföra möten med nya och befintliga kunder
* Mötesbokning, kundmöten, offertarbete och orderadministration

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning
* Några års arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen är du relationsskapande och har ett starkt driv. Du är tävlingsinriktad och trivs med att jobba i en prestationsinriktad miljö med tydligt uppsatta mål. Vidare är du social och arbetar engagerat där du ser vikten av att arbeta och skapa långsiktiga kundrelationer. Du är självklart intresserad av försäljning och har en vilja att utvecklas inom ditt yrkeskunnande. Meriterande om du har ett intresse och/eller förståelse för IT-teknik samt marknads- och produktkännedom.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrtull, Stockholm
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare