Account Manager till INBooks

Account Manager till INBooks

Är du en riktigt doer med sinne för affärer som vill vara först i Sverige att sälja något helt nytt i fastighetsbranschen? Då passar du in i INBooks härliga team!

Om tjänsten

Den här heltidstjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INBooks.

Om företaget

INBooks är ett publikt SaaS-bolag som grundades i Växjö 2019 med visionen att utveckla ett bokföringsprogram för småföretagare. Idag har de breddat erbjudandet med fler digitala affärsstödsystem som på olika sätt skapar effektiva flöden för användaren. Genom smarta integrationer kan produkterna skräddarsys för att passa målgrupperna fastighetsägare, redovisningsbyråer och småföretagare.
INBooks är just nu i en expansiv fas och söker en erfaren säljare som kan bli en del av deras familjära team. I rollen som Account Manager arbetar du aktivt med att driva försäljningen av fastighetstjänsten framåt samtidigt som du har möjlighet att påverka utvecklingen av tjänsten genom ett nära samarbete med produktägaren och övriga i teamet. Detta är en tjänst för dig som letar efter en långsiktig position i en hållbar och inspirerande miljö där personlig drivkraft och nyfikenhet uppskattas.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager är du ansiktet utåt och representerar INBooks och deras nya tjänst för fastighetsägare samtidigt som du har örat mot marken och lyssnar av vad marknaden säger för att arbeta vidare med produktägaren om vidare utveckling.
Arbetet innebär en vardag med stor variation där du genom hög kvalitet och förtroende skapar långvariga och framgångsrika samarbeten. Du bygger långsiktiga kundrelationer där förståelse för fastighetsbranschen och social kompetens är viktiga verktyg för att lyckas. Du är engagerad i hela försäljningsprocessen vad gäller både befintliga och potentiella kunder. Detta innefattar kartläggning och uppsökning av prospekts, boka möten, följa upp, bearbeta, offertskrivning, stänga affärer samt kundvård.
Du blir en viktig kugge i hjulet men arbetar inte ensam. Du kommer tillhöra ett högpresterande team innehållandes säljare, implementationsteam, supportteam och produktägare. Tillsammans banar ni väg för INBooks framtid och tillväxt!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av B2B-försäljning
* Minst tre års erfarenhet från fastighetsbranschen
* Hantering av ekonomisk eller teknisk förvaltning av fastighetsbestånd är starkt meriterande
* Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
* B-körkort

För att lyckas i rollen som Account Manager är du uthållig samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Du vill förstå kundens behov, är lyhörd och förtroendeingivande. Du får energi av att föra dialoger och arbeta med nya människor och du tar gärna första steget i ett samtal. Att arbeta i en roll där du får stort utrymme att vara självgående och driva ditt arbete och affärer framåt är något som du trivs med. Du drivs av att utmana dig själv och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hybrid. Huvudkontor i Växjö. Kontor i Göteborg och Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.