Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Account Manager till Fibbl

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning och lockas av möjligheten att få vara med på en tillväxtresa med goda möjligheter att bidra och påverka? Hos Fibbl erbjuds du en dynamisk roll inom en organisation som vill förbättra e-handeln från grunden!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Fibbl.

Om företaget

Fibbl har som vision att skapa världens bästa produktupplevelse online. Detta gör Fibbl genom att hjälpa företag att transformera hela sin e-handel med 3D- och Augmented Reality (AR) upplevelser. Med sin produkt bidrar Fibbl redan till en mer hållbar e-handel till några av världens största varumärken. Affärsidén går ut på att erbjuda en öppen SaaS-plattform för att hjälpa ännu fler varumärken och återförsäljare över hela världen att nyttja kraften i 3D och AR i sin e-handel och marknadsföring. Med en Spotify-inspirerad affärsmodell är Fibbl värdens första kostnadseffektiva lösning för att globalisera användandet av 3D och AR. Företaget har skapat en automatiserad produktion av 3D-modeller i toppklass och har den största databasen av 3D modeller för konsumentprodukter i världen - och den växer med 1 000-tals 3D-modeller från världsledande varumärken varje månad.
Fibbl grundades 2021 och har i dagsläget 12 anställda.
Testa tekniken själv här: https://brands.fibbl.com/product/BFHI

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på Fibbl har du en avgörande roll i att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter. I rollen driver du dina egna säljprocesser från start till slut. Detta innebär bland annat att researcha och bearbeta globala fashion-marknaden, hitta rätt visionära C-level personer på globala företag och etablera långsiktiga relationer. Som AM på Fibbl arbetar du med att bearbeta och bibehålla relationen med allt från några av de största varumärkena i världen till nästa ”up and comer” i modevärlden. Du ansvarar för att utföra behovsanalyser och prospektera potentiella samarbetspartners, och vidare följa upp dessa genom uppsökande försäljning via telefon och möten. I det dagliga arbetet ingår även att sammanställa offert- och kontraktsunderlag samt aktuella uppföljningar. Med fokus på nykundsbearbetning kommer du att sälja och demonstrera Fibbls produkt. I rollen arbetar du tätt med marknadsavdelning och CSM
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Prospektera och initiera potentiella samarbeten och kunder
* Nykundsbearbetning samt underhålla och vidareutveckla befintliga kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning inom programvara
* Erfarenhet av saas-försäljning är starkt meriterande
* Flytande kunskaper i engelska i tal och skrift

Fibbls filosofi på att bygga bolag är enkel: det är inte fantastiska produkter eller idéer som förändrar en industri - det är fantastiska människor! Fibbl tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang kan du uppnå vad som helst. Du är en social och positiv person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. När du säljer in något är du övertygande och har förmågan att förmedla den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för just den kundens verksamhet. Du är duktig på att förhandla och tycker det är roligt att sälja in idéer och att påverka andras åsikter eller beteende. Som person är du är målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer, och du trivs med att arbeta nära affären.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Frihamnen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare