Hoppa till innehåll

Account Manager till Dintero

Har du erfarenhet av försäljning och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Vill du vara en del av ett av Europas snabbast växande fintechbolag? Dintero expanderar och etablerar nu kontor i Stockholm, och du har möjligheten att bli en viktig del av deras fortsatta tillväxt på den svenska marknaden.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dintero.

Om företaget

Med över 1000 handelspartners är Dintero ett av norra Europas snabbast växande fintech-företag. De arbetar för att ge företagskunder de allra bästa lösningarna när det gäller att ta emot betalningar online och i butik. På Dintero kommer kunden alltid i första hand och de ska göra det enkelt för alla som vill använda deras lösningar.

Miljön på Dintero präglas av högt i tak, kompetensutbyte och en ny syn på befintliga lösningar på marknaden. De har stora ambitioner för framtiden och har genomfört flera nya emissioner, där de har attraherat stora investerare som Bring, Co Founder och Schibsted.

Som en del av Dintero kommer du att arbeta med starka varumärken som Vipps, Klarna, Visa & Mastercard, Walley, Apple Pay, Google Pay, Swish och MobilePay. Alla dessa lösningar erbjuds genom deras integration. Idag är de 21 anställda och sitter centralt i Nydalen i Oslo, Dintero fortsätter att växa och öppnar nu kontor i Stockholm där du får vara med och fortsätta utveckla den svenska marknaden

Arbetsuppgifter

Som Account Manager är du ansvarig över att driva ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Du identifierar potentiella kunder, bokar möten och hittar kreativa sätt att presentera Dinteros produkter och tjänster som är skräddarsydda för kundens verksamhet. Du bygger nya kundrelationer och driver försäljningsprocessen från start till mål. Vidare etablerar du långsiktiga och framgångsrika partnerskap och bidrar tillsammans med dina kollegor till Dinteros fortsatta tillväxtresa. När du lyckats dra in en kund så övergår ansvaret till Customer Success för onboarding, därefter tar du över igen för att förvalta kunden och arbeta med merförsäljning. Du rapporterar till CRO.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av försäljning som Account Manager
* Du talar svenska och engelska flytande, samt kommunicerar obehindrat i tal och skrift
* Meriterande om du har erfarenhet från betalningsbranschen eller e-handelsplattform

För att du ska lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en person som är målinriktad och motiveras i en roll där dina affärer har framstående påverkan på företaget i stort. Din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Avslutningsvis driver du dina processer självständigt och med god planering samt struktur. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga