Account Manager till Clear Channel

Account Manager till Clear Channel

Har du erfarenhet av att arbeta med tjänstebaserad försäljning? Drivs du av att maximera kundupplevelser och bygga långsiktiga relationer? Clear Channel söker dig som vill ta dig an rollen som Account Manager för ett 12 månaders konsultuppdrag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Clear Channel.

Om företaget

Clear Channel drivs av en kärlek och passion för kommunikation. De är ett av världens största bolag inom utomhusreklam som idag finns på cirka 30 olika marknader. De når dagligen miljontals människor med sina annonsörers budskap. Just nu befinner Clear Channel sig i en mycket spännande fas där de satsar stort på att nå en ännu högre skandinavisk räckvidd och på att fortsätta leda digitaliseringen av utomhusmediet. I Skandinavien är de ca 210 medarbetare, varav ca 160 i Sverige.

Clear Channel är en värderingsstyrd organisation och de jobbar hårt med att skapa en hållbar kultur där människor trivs, mår bra, har kul och får de bästa förutsättningarna att prestera som bäst. De sitter i öppna lokaler på Birger Jarlsgatan.

Kolla in dem med namnet ClearChannelScandinavia på Linkedin eller Instagram. Du hittar även mer info på www.clearchannel.se

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager ansvarar du för tjänsteförsäljning gentemot annonsörer inom Stockholmsområdet samt kontakt med reklam- och mediebyråer. Du ansvarar för att förvalta och vidareutveckla befintliga kundrelationer, i kombination med prospektering av nya kunder och samarbetspartners. Du bidrar till den lokala säljorganisationens säljutveckling, och samverkar med flertalet interna funktioner vid lansering av kampanjer gentemot kund. Du är vidare ansvarig för uppföljning av genomförda kampanjer och vara lyhörd mot kund för hur samarbetet bäst vidareutvecklas.

I rollen har du ett helhetsansvar för dina kunder och ansvarar för försäljningscykeln från start till slut. Mötet med kunden är mycket omväxlande och du genomför såväl fysiska som digitala kundbesök på daglig basis. Längden på säljcyklarna är av varierande karaktär där du har möjlighet att arbeta med kampanjer under både längre och kortare period. Du äger alltid dina egna affärer och ansvarar för att administrera dessa.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
* Prospektering av nya kunder och samarbetspartners
* Proaktiv utveckling och förvaltning av befintlig kundbas
* Samverka med interna organisationsfunktioner i lansering av kampanjer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 1 års erfarenhet av B2B-försäljning
* Obehindrad svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande
* Erfarenhet av försäljning inom mediebranschen är meriterande

För att trivas och lyckas i rollen som Account Manager är det viktigt att du är en öppen och driven person med stor relationsskapande förmåga. Vi ser att du är disciplinerad, strukturerad och tar ett stort ägandeskap över ditt arbete. Du har vidare en stor vana av att arbeta med tjänstebaserad försäljning, och har förmågan att hitta innovativa lösningar samt agera rådgivande och konsultativ i kontakten med kunder. Vi tror även att du är naturligt trygg i olika sociala situationer och håller kommunikation och samarbetsförmåga som stora styrkor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Februari 2023
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.