Account Manager till Acrowd

Account Manager till Acrowd

Är du en driven och initiativtagande person som kan försäljning? Har du därtill ett intresse för digital marknadsföring samt att bygga långsiktiga kundrelationer? Som Account Manager hos acrowd erbjuds du stort ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter i en miljö som präglas av drivna och engagerade kollegor!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Acrowd.

Om företaget

Acrowd är en digitalbyrå som hjälper företag att nå deras fulla digitala potential med allt från träffsäkra varumärkeskoncept och moderna webbplattformar till affärsdriven design, lockande content och resultatinriktad SEO. Acrowd startade 2018 och består idag av en kreativ samling människor med olika bakgrunder och kompetenser, från utvecklare till designers, marknadsförare och fotografer.

Acrowd arbetar aktivt för att skapa ett positivt arbetsklimat som är välkomnande och inkluderande för alla oavsett bakgrund. Företaget värderar vidare ett öppet klimat och välkomnar nya sätt att tänka där du får möjligheten att bidra med innovativa idéer.

Som säljare kommer du att ingå i ett säljteam där kreativitet, engagemang och prestigelöshet står i centrum. Som säljare på Acrowd har du den viktiga uppgiften att hitta nya kunder samtidigt som du skapar långsiktiga kundrelationer. Säljteamet, såväl som företaget i stort, värderar sammanhållning och god stämning högt. Därav förekommer många roliga aktiviteter både utanför och innanför arbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager ansvarar du för hela försäljningsprocessen med målet att skapa långsiktiga kundrelationer med såväl nya som befintliga kunder. Din främsta uppgift är att bygga upp en egen kundstock från grunden genom prospektering samtidigt som du också får ta del av varma leads och möten. Du har både digitala och fysiska möten hos kund eller på Acrowds kontor. Övergripande arbetsuppgifter:

* Ansvara för hela säljprocessen
* Utföra kundmöten (digitalt och fysiskt)
* Skapa långsiktiga kundrelationer med såväl nya som befintliga kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av B2B- försäljning
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
* Meriterande med erfarenhet inom media och/eller techbranschen

För att trivas i rollen som Account Manager hos Acrowd är du en nyfiken och initiativtagande person som har förmågan att ta första steget till ett samtal och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är kommunikativ, socialt säker och trivs med att bygga relationer till andra, samt har förmåga att arbeta rådgivande i kontakt med kunder. Vidare arbetar du strukturerat, driver dina projekt framåt självgående samtidigt som du letare efter nya möjligheter till att vara innovativ. Du är öppen för förändringar, anpassar dig till nya situationer och trivs med att arbeta kreativt och nytänkande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: account manager, försäljare, Account Manager, säljare, försäljning, marknadsföring, rådgivare, medierådgivare, sälj, acrowd , rekrytering, heltid, Stockholm

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.