Account Executive till HR-tech start-up bolaget Hailey HR

Account Executive till HR-tech start-up bolaget Hailey HR

Trivs du i situationer där du får utmana dig själv och går in med inställningen att alltid bli bäst på det du gör? Har du arbetat med, eller trivs med, uppsatta mål som du mer än gärna bräcker? Då har du kommit helt rätt! Haileys plattform byggdes som svar på behovet av en snygg, modern och genuint användarvänlig produkt som täcker stora delar av HR-arbetet. De söker nu dig som vill vara med och utveckla din säljkarriär på ett innovativt nystartat tech-bolag med en genuin entreprenöriell miljö!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företaget

Hailey är ett SaaS HR-tech startup som grundades våren 2020 av en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika företagsbyggen bakom sig. De sökte själva efter ett HR-system till ett av sina bolag men kunde inte hitta ett system som uppfyllde deras krav, så de bestämde sig helt enkelt för att bygga systemet de sökte efter själva! De har nått stor framgång och är idag ett team på 45 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill digitalisera och modernisera HR-branschen.

Just nu är Hailey i en mycket spännande tillväxtfas där de dels expanderar till fler marknader utomlands, och dels förstärker Sverige-teamet för att kunna möta den stora efterfrågan som finns på marknaden.

Haileys heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, preboarding, performance, surveys, analytics, offboarding etc. Hailey hjälper sina kunder att effektivisera sina kunders arbetssätt och processer på ett sätt som ligger i tiden. Hailey utmanar och digitaliserar helt enkelt det traditionella HR-arbetet.

Arbetsuppgifter

Som Account Executive hos Hailey HR erbjuds du en roll som nyckelspelare i bolagets försäljningsteam som idag består av 9 personer. Du tillsammans med övriga teamet arbetar aktivt för att öka bolagets kundbas. Fokus är B2B-försäljning där du ansvarar för hela försäljningskedjan, från prospektering till avslut. Det innefattar att bearbeta nya kunder, boka kundmöten och hålla demos där du presentera Haileys system. Efter godkänd offert lämnas kundansvaret över till Customer Success-teamet som i sin tur hanterar on-boardingen av nya kunder.

Då du arbetar med kunder från olika branscher med fokus på både stora och små bolag, är det viktigt att du är intresserad och motiverad av att arbeta med komplex försäljning som involverar flera kontaktytor, konsultation och lyhördhet gentemot kund. Du ges i rollen stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Haileys utveckling. Tillsammans med din chef ansvarar du för att nå dina uppsatta mål samt budget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Hailey HR tror på potential framför erfarenhet. Därav så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv kopplat till försäljning.

* Arbetslivserfarenhet från sälj eller service ses som starkt meriterande
* Erfarenhet av att driva UF-företag, idrottat eller engagemang vid sidan om studier eller jobb ses som starkt meriterande
* Mycket goda kunskaper i tal och skrift, svenska och engelska

Hailey HR söker dig som drivs av att alltid bli bättre, ständigt vill utmanas, utvecklas och lära sig nya saker. Vi tror även att du är en nyfiken person som motiveras av att nå mål och som älskar att arbeta nära affären och kunder. I rollen kommer du att arbeta med HR-chefer, VD:s och ledningsgrupper som främsta beslutsfattare, varav det kommer viktigt med en skarp och kvalificerad kunddialog. Därav tror vi att det är viktigt att du har lätt för att skapa förtroende genom din sociala förmåga samt din kunskap om Haileys system. Du har även en företagsam sida där du på egen hand driver ditt arbete framåt och får saker gjorda, med stöttning av din närmsta chef. För att kunna arbeta effektivt krävs också en god förmåga att enkelt skapa struktur och ordning i ditt arbete. Slutligen så går du igång på du utmaningen i att arbeta på ett snabbväxande och innovativ scale-up företag!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR-tech, startup, rectech, HR-system, SaaS, B2B, försäljning, account manager, account executive, sälj, Stockholm, heltid, säljare, kundansvarig, business developer

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.