Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

ABAP-utvecklare till Condivo

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för en meningsfull roll där varierande och utmanande projekt formar din arbetsdag? Har du tidigare erfarenhet inom ABAP och vill ha en central roll inom en väletablerad konsultorganisation som sätter din professionella utveckling i fokus? Då är detta din möjlighet att bli en del av Condivo!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Condivo.

Om företaget

Condivo är ett konsultföretag med bas i hjärtat av Stockholm som specialiserar sig på helhetslösningar inom SAP. Med en passion för att leverera högkvalitativa konsulttjänster inom projektledning, förvaltning, samt verksamhets- och systemutveckling, har Condivo förankrat sin position som en ledande aktör på marknaden.

Condivos framgång bygger på deras team av erfarna konsulter. Med en genomsnittlig erfarenhet på 20 år är de stolta över sin kompetens och djupa insikt inom branschen.

Med sina mångsidiga ersättningsmodeller kan de anpassa sig efter vad som bäst gynnar sina medarbetare. Condivo placerar alltid medarbetaren i centrum av sina prioriteringar, med insikten att nöjda medarbetare skapar en enastående arbetsmiljö. De erbjuder en mångfald av uppdrag inom utveckling, arkivering, testning och projektledning som är skräddarsydda för deras medarbetares specifika färdigheter och intressen.

Läs mer om Condivo här: https://www.condivo.se/

Arbetsuppgifter

I rollen som ABAP-utvecklare hos Condivo kommer du att ha en central position inom utvecklingen och underhållet av SAP-applikationer. Ditt främsta ansvar kommer att omfatta design, kodning och implementering av ABAP-lösningar, där målet är att uppfylla kunders tekniska behov och affärskrav på ett effektivt sätt.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att inkludera ABAP-programmering av hög kvalitet för att säkerställa en pålitlig och effektiv funktionalitet inom SAP-miljön. Du kommer sannolikt att få arbeta med ny teknik, exempelvis med utveckling av appar som bygger på Fiori och Neptun samt möta specifika krav och säkerställa en smidig integration med befintliga system.

En väsentlig del av din roll kommer också att innebära att diagnostisera och lösa tekniska problem och avvikelser inom ABAP och SAP-miljön. Genom nära samarbete med andra teammedlemmar och intressenter kommer du att bidra till att identifiera och implementera optimala lösningar för att säkerställa systemets stabilitet och prestanda.

Sammanfattning av primära arbetsuppgifter

* Design, kodning och implementering av högkvalitativa ABAP-lösningar.

* Diagnostisering och lösningsimplementering av tekniska problem och avvikelser inom ABAP och SAP-miljön.

* Samarbeta med andra teammedlemmar och intressenter för att säkerställa smidig integration och optimal funktionalitet.

Låter det intressant? Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3 års erfarenhet utav motsvarande arbetsuppgifter
* Djupgående kunskap och erfarenhet av ABAP-programmering inom SAP-miljö.
* Erfarenhet utav implementering och underhåll av SAP-system
* Kompetens inom diagnostisering och lösning av tekniska problem och avvikelser inom ABAP och SAP.
* Erfarenhet utav att skapa och upprätthålla teknisk dokumentation och rapporter samt att genomföra tester och kvalitetssäkring av SAP-systemet.

Som person ser vi gärna att du är analytisk och problemlösande, har starka kommunikationsfärdigheter och trivs i teamarbete. Självständighet och flexibilitet är viktigt. En fokusering på kundtillfredsställelse och grundläggande affärsförståelse är avgörande. Organisationsförmåga och lösningsorientering är också önskvärda egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 jan. 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Boden
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Järfälla
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga