Teknisk systemspecialist, Unit4 ERP

Teknisk systemspecialist, Unit4 ERP

Har du ett intresse av att arbeta med affärssystem inom ett stort bolag som växer? Drivs du av att arbeta med komplexa systemmiljöer som spänner över flera länder och med många samtidiga användare?

Bravida erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med ett erfaret team av systemspecialister får vara med och ta ett stort ansvar för att stödja i det vardagliga flödet och utveckla Bravidas affärsflöden. Här blir du en viktig del i Bravidas pågående tillväxt- och digitaliseringsarbete inom ett stabilt börsnoterat bolag med en ambitiös framtidsplan.

Om tjänsten
Bravida ökar sina digitala satsningar med en tydlig strategi för de förändringsinitiativ som de önskar driva framöver. Detta innebär en spännande resa där du i rollen som Teknisk Systemspecialist kommer att arbeta tätt tillsammans med systemspecialister inom teamet. I rollen kommer du även att ha ett nära samarbete med andra tekniska resurser samt externa utvecklare. Du blir en nyckelroll i framtagningen och realiseringen av tekniska lösningar för att stödja Bravidas affärsprocesser och verksamhet, där du kommer att ha stor möjlighet att påverka den framtida riktningen för systemet. I rollen som Teknisk Systemspecialist kommer du att:
  • Ansvara för löpande förvaltning och utvecklingen av Bravidas uppsättning av Unit4 Business World
  • Designa, utveckla och implementera systemförändringar tillsammans med andra systemspecialister, leverantörer och övriga intressenter inom Bravida
  • Utarbeta skalbara lösningar för att möta affärsbehov från Bravidas verksamhet
  • Medverka vid uppgraderingar och genomförande av systemtester
  • Dokumentera systemlösning och proaktivt analysera flödesförbättringar
  • Ha det utpekade ansvaret för uppsättning och förvaltning av integrationer/API inom ramarna för Unit4 ERP mot övriga produktionsnära system
  • Realisera lösningar och extrahera data med hjälp av AG16 och verktyg så som SQL Studio
Du blir en del av teamet Digital Development och rapporterar till Head of Business Systems.

Din kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom IT, ekonomi och/eller systemvetenskap eller motsvarande flerårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Unit4 ERP / Agresso. Vi söker dig som har ett starkt system- och processintresse samt gedigen erfarenhet av systemuppsättning och bakomliggande tabellverk. Du bör ha en fallenhet för att känna dig bekväm med databearbetning med hjälp av SQL samt har ett intresse för att ta fram anpassade lösningar inom ramarna för Unit4 ERP. Troligen har du också erfarenhet av att arbeta med datautbyte med externa system där du med fördel har varit med och kravställt, satt upp och testat integrationslösningar. Har du erfarenhet av Unit4ERP modulerna logistik, tid och projekt eller service är det meriterande. Du uttrycker dig väl i något av svenska/norska/danska samt engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att utvecklas i din roll är du en person som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, som är orädd och pragmatisk för förändring och som ser möjligheter. Du är noggrann och van att arbeta systematiskt och metodiskt. Vidare arbetar du med en tydlig struktur i ditt arbete, både självständigt och i grupp med stark egen initiativförmåga, driv och engagemang.

Du är en lösningsorienterad och kommunikativ person som kan presentera och utbyta tankar med många olika målgrupper och har lätt att förstå verksamhetsbehov. Du är en prestigelös och positiv lagspelare som trivs i miljöer som präglas av snabb förändring.

Bravida erbjuder
Bravida erbjuder en dynamisk miljö där du kommer in i en mycket spännande fas när nya systemstöd och arbetssätt ska utarbetas och implementeras. På Bravida arbetar vi som ett team, vi har kul tillsammans och vi tycker att det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Detta innebär att vi har stort fokus på dig som medarbetare. Vi är fast övertygade om att din trivsel, hälsa och säkerhet är viktiga faktorer för hur det går för oss som bolag.

Bravida är en stor arbetsgivare vilket gör att vi kan erbjuda dig mycket som arbetsgivare. Du har stor möjlighet att påverka din arbetssituation och i vilken riktning din framtid ska ta.

Om Bravida
Bravida erbjuder tekniska helhetslösningar genom fastighetens hela liv - från rådgivning och projektering till installation och service. Vi är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Vi har lokal närvaro över hela Norden och möter våra kunder på plats för ett långsiktigt ansvar för vårt arbete. Vi gör det möjligt för kunderna att utveckla fastigheternas fulla potential. Det gör vi med hjälp av tusentals fantastiska medarbetare som installerar och underhåller allt som bara ska fungera.

Vår affärsmodell bygger på att vi arbetar som ett företag med samma kultur, arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar vi marknadens bästa erbjudande. www.bravida.se

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Hagen Furugård, 0733 118 726, louise.furugard@p4it.se alt Jen Scheffel, 0733 118 798, jen.scheffel@p4it.se

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)