Hoppa till innehåll
Bravida logotyp

Integrationsspecialist

Ansök nu
Vill du arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare där du dessutom har stora utvecklingsmöjligheter? - Då är Bravida något för dig! Vi söker nu en Integrationsspecialist.

Vi på Bravida ökar våra digitala satsningar och står nu i början av en förändringsresa för våra HR-system, där vi går från ett splittrat systemlandskap till gemensamma HR-lösningar för hela vår verksamhet. Som en del av vårt tvärfunktionella HR Tech team får du möjlighet att vara med på resan från start! Organisatoriskt blir du en del av Business Technology (IT).

Om tjänsten
I rollen som Integrationsspecialist ansvarar du för HR/Tech-landskapets arkitektur med fokus på integrationer, flöden, beroenden samt setup mot IAM. I det dagliga arbetet innebär det att;
  • säkerställa att lösningarna är i linje med våra arkitekturprinciper.
  • ansvara för integrationerna inom området; från kravställning och implementation till förvaltning och utveckling samt dokumentation.
  • vara drivande i arbetet med att implementera nya flöden samt flytta befintliga integrationer till en modernare integrationsplattform.
I arbetet med att gå mot en gemensam plattform för HR-lösningarna kommer du att vara delaktig i arbetet med behovsanalys och kravställning inför upphandlingen av den kommande HR-lösningen. Vidare kommer du att hantera;
  • konfigureringar
  • ansvara för icke-funktionella krav såsom IT-säkerhet, integration, Infrastruktur och IAM.
  • framställande av integrationsspecifikationer och utvärdering av integrationsvägval.
  • framtagande av lösningsförslag och skapande av beslutsunderlag samt handlingsplaner inom området.
  • säkerställande av att lösningsförslagen är säkra, skalbara, effektiva, förvaltningsbara och användarvänliga.
  • medverkande i kartläggning av masterdata samt rådgivning runt dataflöden.
Din kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av arbete med integrationer inom HR-området, har erfarenhet av integrationsutveckling och integrationsarkitektur och är van att arbeta nära verksamheten för att fånga upp behov och krav som du översätter till tekniska lösningar och till utvecklingsinitiativ. Vidare har du erfarenhet av implementationer rörande SaaS-lösningar och är van att ansvara för datakonventeringar, integrationer och testning. Du har erfarenhet av att designa dataflöden mellan system, tolka high level design, fältmappning samt av att utarbeta lösningsförslag baserade på verksamhetens behov.

Om du har erfarenhet av att driva mindre projekt är det mycket positivt. Vi arbetar med Azure Integration Services (Logic Apps, Azure Functions, API Management, Event Grid, C# etc) och ser gärna att du har erfarenhet av detta. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med förflyttningar rörande HR-lösningar.

Du uttrycker dig väl i något av språken svenska/norska/danska samt engelska, i såväl tal som i skrift.

Dina personliga egenskaper
Som person har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god förmåga att ta egna initiativ och omsätta insikter till actions. Du har lätt för att skapa dig en helhetssyn, är analytisk, driven, prestigelös och en positiv lagspelare som trivs med att arbeta självständigt i en roll med många kontaktytor med varierande integrationserfarenhet för att få bästa resultat. Du har lätt för att kommunicera och ser det som en viktig del i ditt arbete som bygger på mycket tydlighet och noggrannhet.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, 0733 118 798, jen.scheffel@p4it.se alternativt Louise Furugård, 0733 118 726, louise.furugard@p4it.se

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare