Hoppa till innehåll
Brandworks logotyp

Koordinator till vårat eventlager

Ansök nu
Vi bygger för varumärken.


Brandworks är en helhetsleverantör inom event och varumärkesbyggande inredningsproduktion.
Alltifrån grafisk produktion och print till snickeriproduktioner för studios, mässmontrar, restaurangmiljöer, kontor, butiker samt även eventlagerverksamhet.


Vi söker en medarbetare som kan stärka upp vårt lagerteam i våra nyrenoverade lokaler i Bromma, ett stenkast från tvärbanan.

På Brandworks lager är ingen dag sig lik. Vår lagerverksamhet är en central del av verksamheten och fungerar till viss del som en supportfunktion för de övriga delarna. Dessa består av projektledare, montörer, snickare, metallarbetare, designers samt vårt systerbolag signworks som jobbar med printproduktioner. Tillsammans ser vi till att våra projekt går från idé till verklighet och håller hög kvalité hela vägen. Alla delar är viktiga för helheten.

Vårat lager skiljer sig mycket från ett traditionellt lager där lådor åker ut och kommer aldrig mer igen. Detta är mer en förvaringsplats där vi tar hand om våra kunders eventmaterial och vårt egna hyrsortiment som används gång på gång. Alltifrån teknik och inredning till cyklar och slushmaskiner.

Lagret hanterar dels sina egna kundprojekt från beställning till etablering och demontage och är dels del av större projekt.

Vi letar efter någon som kan vara del av den dagliga verksamheten på lagret med allt det innebär och som även kan åka ut till kunder och etablera på event. Ensam eller tillsammans med delar av vårt etableringsteam. Visst arbete förekommer på kvällar och helger, resor runt om i Sverige förekommer.

Vi arbetar i vårt eget framtagna system.

Ett urval av arbetsuppgifter
 • Upprätthålla ordningen på lagret och lokalerna samt bland våra lätta lastbilar.
 • Etablera och rigga upp/ ner event för våra lagerkunder.
 • Köra transporter i våra lätta lastbilar. Oftast Stockholm men även längre sträckor.
 • Vara en del i den dagliga driften på lagret med bland annat inventeringar, leveranser, uppläggning av nya produkter, packning, materialöversikter, reparationer mm
 • Plocka fram kunders och vårt egna eventmaterial och se till att de är i toppskick innan de skickas ut, oftast kommer de tillbaka för förvaring igen och då går man igenom dem för att se så de är redo till nästa gång.
Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och prestigelös person. Som alltid slutför det du påbörjat till 100 % och gör det med stor noggrannhet. Du lämnar aldrig något åt slumpen och tar ansvar hela vägen. Du är beredd att hugga i där och när det behövs. Du är händig och har gärna en bakgrund inom event. En riktig teamspelare som gärna hjälper dina kollegor. Vår kultur är färgstark med hög trivsel och för att passa in hos oss söker vi dig som visar stort engagemang för dina arbetsuppgifter.

Bakgrund och kvalifikationer
 • Servicefokuserad och van vid kundkontakter
 • Bakgrund inom event är meriterande
 • Vara lösningsorienterad och kan hantera många olika uppgifter samtidigt
 • Administrativt lagd
 • Vara händig och van att hantera enklare handverktyg
 • Gärna tekniskt lagd
 • B-körkort är ett krav och C-kort och truckkort är meriterande
 • Goda referenser önskas
Start: Enligt ök.

Tjänsten: Tjänsten kommer att vara en tillsvidareanställning (heltid)
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Brandworks är en helhetsleverantör inom event och varumärkesbyggande inredningsproduktion. Alltifrån grafisk produktion och print till snickeriproduktioner för studios, mässmontrar, restaurangmiljöer, kontor, butiker samt även eventlagerverksamhet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare