Hoppa till innehåll
Bostadsrätterna logotyp

Jurist till Bostadsrätterna

Arbetsbeskrivning

I rollen som jurist och styrelserådgivare hos oss kommer du att bistå med juridisk rådgivning till bostadsrättföreningar. Du kommer även att:
  • undervisa i Bostadsrättsskolan
  • agera som ordförande vid bostadsrättsföreningarnas stämmor
  • medverka som specialist/jurist vid externa möten hos medlemsföreningar
Vem är du?

Du har en juristexamen i grunden och minst fem års erfarenhet av juridiska frågor från advokatbyrå, bolag, organisation eller liknande. Du har erfarenhet av och ett genuint intresse för juridiska frågor i bostadsrättsföreningar och vill jobba med detta som specialist. Har du även erfarenhet av juridiken kring samfällighetsföreningar eller kunskap om bestämmelserna i plan- och bygglagen ser vi det som ett plus.

Vi värdesätter de personliga egenskaperna lika mycket som dina erfarenheter. Som person är du prestigelös, driven, engagerad och ansvarstagande med hög servicekänsla och förståelse för vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i en spännande roll i en organisation som satsar på sina anställda. I denna rekrytering samarbetar Bostadsrätterna med Jurek Law. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon: 0766 - 33 14 40.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se
Mer info
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare