Hoppa till innehåll

Business Controller till Bosch Rexroth AB, Stockholm

Är du en Business Controller som trivs med att arbeta i en internationell miljö? Skulle du beskriva dig själv som analytisk och driven som alltid levererar med kvalitet? Då kan det vara dig vi söker! Brightby Bemanning söker nu en Business Controller till vår kund Bosch Rexroth AB. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med chans till överrekrytering om alla parter är nöjda. Den är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde som Business Controller
 • Business Partner till två affärsområden
 • Prognostisering och budgetering
 • Delaktig i framtagande och rapportering i månads-/årsbokslut
 • Analys och uppföljning av försäljning, lönsamhet och kostnadsstrukturer
 • Utveckla och förbättra processer
 • Genomföra analyser och återkoppla till övriga funktioner inom företaget

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Högskoleutbildning inom företagsekonomi
 • Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
 • Goda datakunskaper i Excel
 • Erfarenhet av SAP är meriterande

Personliga egenskaper

Du har en utpräglad analytisk läggning, processförståelse och ett stort intresse för ekonomifrågor. Att du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt ser vi som en självklarhet samt är bekväm i rollen att leda och moderera möten. Du kommer att ingå i en grupp, men du måste också tycka om att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du har ett driv och att du ständigt är nyfiken på att lära dig mer.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult, tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om kunden

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Med ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service är de en trygg och säker helhetsleverantör. Deras ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda sina kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning.

Besök gärna deras hemsida: https://www.boschrexroth.com/sv/se/

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Sofie Glenne på sofie.glenne@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Bosch Rexroth AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 jan. 2024 (33 dagar kvar)
Typ av anställning