User Sales Manager till Södra Sverige

User Sales Manager till Södra Sverige

Jobbeskrivning

Som Slutkundssäljare/User Sales Manager är du ansvarig för allt som har med slutkundsförsäljning inom distriktet att göra. Försäljning till våra Slutkunderkunder via våra återförsäljare men även bearbetning av våra återförsäljares fältsäljare. Du kommer självständigt bedriva många olika projekt tillsammans med våra kunder men också internt för att utveckla affären inom distriktet.

Du utgår från ditt hem, lämplig bostadsort Malmö med omnejd

Kvalifikationer
  • Gedigen säljarerfarenhet (sälj, struktur, planering, förhandling, mm)
  • Erfarenhet från byggsektorn eller närliggande bransch
  • Vana från att arbeta självständigt där en hel del resor inom distriktet ingår
  • Erfarenhet av säljplanering, totala kostnadslösning för kunden och service lösningar samt förståelse av kundernas specifika behov
  • Förmåga att jobba internt och ständigt förbättra processer
Vem är du?

Du trivs i en roll där du har möjlighet att arbeta under eget ansvar. Du arbetar strukturerat och har en hög egen servicenivå samt förmåga att få kundens förtroende. Du är en kreativ genomförare som drivs av entreprenörskap och affärsmässighet. Vi tror att du har mycket stort kundfokus som drivs av att skapa och genomdriva affärer.

Ytterligare information

Vårt erbjudande

Bosch erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med möjlighet att utvecklas. Som anställd på Bosch omfattas du av kollektivavtal samt fina förmåner, exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage och lunchförmån.

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta Jan Samuelsson, USM Teamledare Professional Powertools, maila: jan.samuelsson@se.bosch.com

Urval och intervjuer sker löpande, vänligen skicka därför din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bosch.com/en/com/home/index.php
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch.

Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Till Power Tools divisionen söker vi dig som brinner för försäljning och långsiktiga kundrelationer. För dig som vill fortsätta att utvecklas som säljare och har stort eget driv och höga ambitioner kan vi erbjuda arbete i ett företag med ett av marknadens bredaste verktygssortiment. Är du beredd att ge allt och lite till kan vi erbjuda eget kundansvar och goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort framtidsorienterat företag.

Verksamheten inom Bosch Power Tools söker nu en driven slutkundssäljare på distriktet Södra Sverige som tillsammans med oss vill vara med och se till att vi fortsätter vara en av de bästa verktygsleverantörerna på marknaden.