Anläggare och Elmontör

Anläggare och Elmontör

Anläggare och elmontör sökes till Stockholm norra

Vi välkomnar nu nya kandidater med chans att växa i företaget!

Våra verksamheter i södra och norra Stockholm expanderar och vi söker nu både anläggare samt montörer.Som anställd inom dessa roller kommer du få arbeta med uppbyggnad av ny gatubelysning, service av gatubelysning med grävare alternativt arbeta med skylift.

Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll och van att arbeta (både) fysiskt och i högt tempo. Vi ser att du har B-körkort och är flytande i svenska i både tal och skrift. Som elmontör krävs det även att ni har en godkänd el utbildning. Det är meriterande om ni dessutom sedan tidigare har en relevant teknisk utbildning inom el samt arbetat med belysning eller installationer.

Tjänsten är på heltid med arbetstider Måndag-Torsdag 6.30-16.00 och Fredagar 6.30-13.30. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid intresse vänligen kontakta oss på rekrytering@bogfelts.se med ett CV samt en beskrivning av er själva.

Vi ser fram emot er ansökning!
Mer info
Email Mejla Bogfelts Installationer & Entreprenad AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bogfelts Installationer & Entreprenad AB är ett familjeföretag som har erfarenhet(er) inom belysningsbranschen som sträcker sig 30 år tillbaka med massor av erfarna och kompetenta medarbetare. Vi värderar samarbete, engagemang och problemlösning högt och erbjuder fina möjligheter för att växa i din roll. Företaget bedriver idag verksamhet i Stockholm, Örebro och Växjö med kontor i Stockholm samt Örebro.