Säljare
Mellansverige

Vi på BO Andrén AB importerar och säljer träbaserat skivmaterial till byggindustrin i Sverige. I över 80 år har vi letat efter och funnit de bästa byggskivorna från hela världen och våra kunder är svensk byggindustri. 

Vi importerar och säljer träbaserat skivmaterial till byggindustrin i Sverige och vår säljavdelning bearbetar marknaden och de olika aktörer i byggprocessen som kommer i kontakt med vårt material. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa som distriktsansvarig säljare.

Arbetsuppgifter
Som säljare kommer du att bearbeta och besöka de aktörer som är inblandade i olika byggprojekt. Det innebär kontakter med våra återförsäljare, byggföretag, föreskrivande led och fastighetsägare/beställare. Du kommer att arbeta med försäljning och support kring produktval både i projekteringsstadiet och byggfas. Du kommer vara aktiv i att utbilda och säkerställa att våra byggskivor monteras på ett rätt sätt och därmed även ha kontinuerliga kontakter med de som använder våra produkter.

Arbetsområdet du bearbetar kommer att vara Stockholm, Mälardalen samt Gästrikland och Dalarna. Du utgår från vårt kontor i Stockholm eller hemifrån, men större delen är du ute hos kunder.

Om dig
Som person drivs du av att göra affärer och sätter en stolthet i att kunna dina produkter och dess användningsområden.

Vi tror att du har:

  • Social förmåga och känner ansvar för att driva ditt arbete framåt
  • Förmåga att inge förtroende och bygga långsiktiga relationer med dina kunder
  • Meriterande med utbildning och erfarenhet av byggbranschen

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på tel. 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Bo Andrén AB har funnits sedan 1942. Vi finns i Sverige med huvudkontor och lager i Rosersberg i närheten av Arlandastad. Företaget omsätter 500 MSEK. Vi har även verksamhet i Norge och Baltikum och totalt omsätter hela gruppen, 750 MSEK.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!