Hoppa till innehåll
BMW logotyp

Compliance till BMW

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Compliance till BMW Northern Europe AB. Du kommer att arbeta nära Legal & Compliance Managern och vara en del av en avdelning bestående av 2 jurister.

I din roll som Compliance arbetar du med rådgivning till hela den nordiska organisationen dvs. såväl Sverige som de övriga nordiska och baltiska länderna. Ditt främsta fokus kommer att ligga på arbete relaterat till organisationens efterlevnad av BMW Groups riktlinjer och policys. Du kommer även arbeta med konsumenträtt, köprätt och varierande legala frågor i olika interna projekt samt avtalsgranskning. Det finns goda möjligheter att på sikt utveckla rollen.

Vem är du

Du har en svensk juristexamen (jur. kand.) eller motsvarande. Vi tror att du är i början av din karriär och har några års relevant arbetslivserfarenhet.Arbetet ställer höga krav på din förmåga att ta egna initiativ, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en affärsmässig och internationell organisation under utveckling. Vi ser även att du har ett genuint intresse för problemlösning och compliancearbete samt ett intresse att lära dig mer om våra produkter.

Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Talar du tyska eller något av de övriga nordiska språken är detta mycket meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ett år via Jurek Rekrytering & Bemanning med placering hos BMW. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se

För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, tel. 0766 33 14 40.
Mer info
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare