BLP behöver förstärka med en Projektledare för skyddsrum

BLP behöver förstärka med en Projektledare för skyddsrum

Vi erbjuder dig att arbeta i ett företag som inser att det är människorna som gör skillnaden! Vi vet också att ett bra ledarskap är en av nycklarna till framgång. BLP säljer olika typer av skyddsrumstjänster - från nyproduktion av skyddsrum till service och allt däremellan. Företaget är en stark aktör på skyddsrumsmarknaden med gott renommé och god erfarenhetsbas. BLP har en arbetsmiljö som präglas av hög tillit, skön teamkänsla och entreprenörskap. Vi arbetar efter god affärsetik och uppträder alltid professionellt. Du ges stor möjlighet att påverka ditt arbete. BLP värdesätter engagemang, nyfikenhet och initiativförmåga. Hos oss är det korta beslutsvägar och snabba beslut när det krävs. Vi kommer att ge bra förutsättningar för rätt person att lyckas hos oss.

Eftersom BLP växer i takt med en ökande marknad finns goda möjligheter till fortsatt utveckling inom företaget. Vårt kontor ligger i Kungens Kurva och möjlighet till hybridarbete finns.

Vem är du?

Som person är du en målinriktad ”doer” som gillar ordning och reda. Du är självgående och vill arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och levererar det du lovar. Du förstår vad som driver kostnader och intäkter och gillar att arbeta mot konkreta resultat och får andra med dig. Du tar ett ägandeskap för dina arbetsuppgifter och kan på egen hand ta fram lösningar på problem som uppstår i olika situationer. Du talar och skriver svenska helt obehindrat och trivs med kundrelationer. Kanske har du en bakgrund som projektledare eller arbetsledare inom bygg/installation? Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av skyddsrum, men inget krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Projektledning och uppföljning

  • Planering av projekt

  • Projektadministration

  • Medverka i olika kundsammanhang såsom byggmöten mm

  • Kalkylera skyddsrumsprojekt

  • Stötta tekniker och Teamledare i pågående projekt

  • Bidra till merförsäljning och verksamhetsutveckling

För att lyckas

Du bör ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har god systemkunskap. Det är ett krav att du innehar B-körkort.

Om anställningen

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsättning av tjänsten sker under våren 2023. BLP är medlem i Byggföretagen och har kollektivavtal.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval och vill därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras vid en intervju. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret, alla ansökningar hanteras enligt GDPR. Vid anställning begär vi utdrag från belastningsregistret och tillämpar provanställning. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://workspacerecruit.com/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (24 dagar kvar)