Hoppa till innehåll
Blocket logotyp

Försäljningschef till AM-teamet Blocket Jobb

Ansök nu
Nu finns möjligheten att arbeta på Blocket Jobb och bli en viktig del av vår säljavdelning. Vi är ett gäng med hjärtat på rätt ställe, där vi unnar varandra framgång. Vi vinner tillsammans!

OBS! Denna tjänst är ett vikariat på 12 månader med start i oktober/november.

Blocket är ett av varumärkena inom Schibsted Nordic Marketplaces. Det är en familj av olika marknadsplatser och tjänster i Norden. Några av de andra varumärkena inkluderar FINN och Nettbil i Norge, DBA och Bilbasen i Danmark samt Tori och Oikotie i Finland. Idag är vi ett team på 1400 talangfulla människor som samarbetar över hela Norden. Vi förenas av en gemensam passion att leverera exceptionellt värde och ge människor möjlighet att fatta kloka beslut för sig själva och kommande generationer.

Vill du få en inblick i Blockets värld? Kolla in oss på Instagram & LinkedIn !

Vad du kommer göra

Som försäljningschef för vårt Account manager team ansvarar du för att driva affären och det dagliga arbetet. Du har personalansvar över sex säljare, som du leder, inspirerar, coachar och utmanar. I din roll är också utbildning, feedback,
målstyrning, rekrytering och onboarding en viktig del. Ditt uppdrag är att vara lyhörd för varje säljares behov och utmaningar, samt att utveckla säljteamet att nå mål både enskilt och i grupp. I rollen arbetar du operativt, exempelvis genom sambesök, i offert- och anbudsarbetet, men också strategiskt nära affären och är en del i Blocket Jobbs säljledning.

Din input kommer att vara viktig för att vi som bolag skall ligga i framkant gällande kunderbjudande, paketering, metoder och processer. Vi är nämligen fast beslutade att göra karriärsökandet till en bättre upplevelse för både den som söker nytt jobb och arbetsgivare som letar kandidater. Vi vill uppfylla karriärmål varje dag genom att matcha kandidater med rätt möjligheter.

Vem är du?

Du har tydligt fokus på affärsmannaskap och det kommersiella perspektivet. Kan du branschen är det ett plus, men din personlighet, inställning och passion för sälj är det som betyder mest.

För att trivas hos oss bör du vara flexibel, ödmjuk och en teamplayer som har nära till skratt. Annars blir det inte så roligt. Du är driven, resultatorienterad och har ett genuint intresse för affären. Som ledare är du erfaren, prestigelös, inspirerande, trygg och tydlig. En förebild för andra. Du förstår att gruppens framgång är din och hela Blockets framgång.

Bakgrund/skillsMinst 3 års erfarenhet av att arbeta som säljchefErfarenhet från coachande ledarskap, gärna i förändringErfarenhet av att rekrytera och utveckla medarbetareVana att arbeta efter en struktur och tydliga säljprocesserFlytande svenska och engelska i tal och skrift

Bonus
  • Bakgrund från rekryteringsbranschen
Hej från din blivande chef!

Hej! Mitt namn är Linnéa Lennartsson och jag är Sales Director på Blocket Jobb. Blocket har varit min arbetsplats i snart sju år och ger mig möjligheten att jobba i en fantastisk företagskultur där jag dagligen omges av inspirerande kollegor.

Blocket Jobb är på en resa där vår målsättning är att fortsätta utveckla bästa lösningen för att kunna hjälpa arbetsgivare att rekrytera sin drömkandidat - och kandidater att hitta sin drömarbetsgivare.

Som ledare drivs jag av att se mina kollegor utvecklas, att bygga teamet och tillsammans få vår affär att växa. I min ledarroll är förväntningarna tydliga där struktur och kommunikation är viktigt, samtidigt som jag värnar om att vi ska ha roligt på jobbet. Jag ser fram emot en ansökan från dig som brinner för försäljning och ledarskap.

Hej från Lisa som du kommer vikariera för!

Min vardag är varierande och fantastiskt rolig. Har arbetat på Blocket i olika roller de senaste 6 åren och kan med handen på hjärtat inte föreställa mig en härligare säljorganisation att arbeta i.

Säljkulturen hos oss är varm och hjälpsam, vi drivs av försäljningsmålen och gör det efter vårt motto Win together!

I min roll får jag leda 6 härliga Account Managers med blandad erfarenhet från olika branscher. Det är ett glatt och målinriktat gäng som är mottagliga för coachning och tar vardagen med ett glatt leende. Jag har även två försäljningschefer som leder de andra teamen som jag arbetar tajt med.

Jag tror på ett ledarskap som ser de olika individerna och deras behov. Det har också varit en del av teamets framgång, vi tillåter alla att vara sig själva och tar sedan lärdom av varandras olikheter. Vill tro att jag är en rättvis ledare som ställer upp för säljarna och förväntar mig detsamma från dem.

Det här är ett toppengäng att få möjlighet att arbeta med!

Är du vår nästa Blocketeer?

Vi ser i så fall fram emot att höra från dig. Skicka din CV eller ansök med din LinkedIn-profil och låt oss veta vad som kickar igång dig. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till Caroline.flygar@schibsted.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka. Värdet av alla annonser 2018 var 714 miljarder kronor vilket motsvarar cirka 15 procent av Sveriges BNP. Tack vare begagnathandeln på Blocket kan 0,8 miljoner ton växthusgaser undvikas varje år. Det motsvarar som om Stockholm stads vägar stod tomma i cirka ett år. Cirka 240 medarbetare jobbar på Blocket vars kontor finns i centrala Stockholm. Tillsammans brinner vi för begagnathandel, miljön och att vidareutveckla Blocket - en av landets största sajter. Vi är stolta miljöhjältar och trivs med varandra. Läs mer om oss på vår karriärsida.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare