Hoppa till innehåll

Distriktssäljare
Stockholm, Mälardalen

Blåkläder har de senaste tio åren tredubblat sin omsättning och ser fortsatt positivt på framtiden. Då vår nuvarande distriktssäljare går vidare inom bolaget söker vi nu efter dig som kommer ta över och fortsätta vår expansion.

Vi erbjuder
Som distriktssäljare erbjuds du en självgående roll där du styr över din vardag. Vi ger dig de verktyg du behöver för att lyckas. Du kommer ha stor möjlighet att växa i din roll och hos oss på Blåkläder.

Arbetsuppgifter
I rollen som distriktssäljare kommer du ansvara för försäljningen i Stockholm och Mälardalen. Du kommer bedriva försäljning mot befintliga återförsäljare men även mot slutkund inom framför allt bygg, transport och industri. Du kommer arbeta tätt med Blåkläders återförsäljare där du närvarar på event och jobbar tillsammans mot slutkund. Dina dagar består av prospektering, avtalsförhandling och utbildning av dina kunder. 

Resor med övernattning ingår i tjänsten. Rapportering sker dagligen i vårt CRM system och veckovis till försäljningschef.

Vad har Anton Rolling, distriktssäljare att säga om hur det är att jobba på Blåkläder? 

"Tjusningen men denna tjänst är att den är väldigt varierande, alltifrån support och stötta återförsäljarledet till att bearbeta slutkund tillsammans med din återförsäljare, delta på event och mässor. Ingen vecka är den andra lik, men med det sagt så finns det en tydlig struktur på allt vi gör!"

Läs mer om vad Anton har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/blaklader

Din profil
Vi söker dig som

  • Har erfarenhet som utesäljare med kundansvar
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har kunskap i Officepaketet
  • B-körkort

Meriterande är om du tidigare arbetat med försäljning av funktionsplagg och har erfarenhet av att arbeta mot kunder inom byggsektorn samt mot återförsäljare.

Som person är du självgående och innehar ett stort driv av att göra affärer. Du tycker om att skapa långsiktiga kundrelationer och du arbetar lika bra själv som i grupp. Du är strukturerad, målmedveten och tycker om när det händer mycket. Du har en positiv inställning där du vet att hårt jobb lönar sig.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring, 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Om oss
Blåkläder har säljbolag i 20 länder varav Sverige är det största i omsättning och innehar högst varumärkeskännedom. Varumärket Blåkläder är det starkaste i branschen vad beträffar Sverige.

Blåkläder säljer högkvalitativa arbetskläder, skor och handskar till återförsäljare och slutkund. Våra fyra hörnstenar är kvalitet, funktion, design och Hållbarhet.

Blåkläder producerar sina plagg i fabriker på Sri Lanka och i Myanmar. För Blåkläder är det viktigt att ha kontroll över hela värdekedjan från produktutveckling, produktion, lager, marknadsföring och försäljning.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare