Hoppa till innehåll
Är du en VVS montör/Rörmokare och på jakt efter nya utmaningar?
Har du en hög yrkesstolthet och gillar ett variationsrikt arbete där du får arbeta med både service och nyinstallationer? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda?
Då kan du vara BK Fastighetsservices nya lagspelare.

Du erbjuds blandannat:
  • Att vara en del av ett sammansvetsat gäng.
  • Goda anställningsvillkor.
  • Variationsrikt arbete och frihet under ansvar.

Din profil:

För att lyckas i rollen som vvs-montör hos BK behöver du ha arbetat som färdig/certifierad rörmokare i minst 5-10 år, med olika delar inom yrket och vara helt självgående. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och innehar B-körkort.

Arbetsuppgifter:

I rollen som VVS montör/Rörmokare hos BK kommer du att ingå i ett team om ca 6 vvs-montörer där ni tillsammans och envar kommer att arbeta med allt inom vvs, såsom service, värmepumpsinstallationer, tillbyggnader, renoveringsarbeten och nyinstallationer. Du utgår hemifrån med företagsbil och arbetar över hela Storstockholm.

Vi lägger väldigt stor vikt i dina personliga egenskaper och sociala kompetens, vi ser därför att du som person är ärlig, ansvarstagande, driven och har lätt för att kommunicera med kunder och medarbetare.

Då du kommer representera företaget utåt hos våra kunder och i samhället så måste du uppträda korrekt, vara hel och ren, noggrann och serviceinriktad.
BK Fastighetsservice AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

BK Fastighetsservice grundades 1969 och har sedan starten varit verksamma inom områdena VVS och fastighetsdrift. Företaget är medlemmar i VVS installatörerna och är certifierade inom Säker vatten, vi är även auktoriserade gasinstallatörer, företaget sköter om ca 90 fastigheter i Stockholm och har en egen fastighetsjour. Företagets anställda består i VVS-montörer, drifttekniker och administratörer. Företaget har kollektivavtal genom installatörerna.
http://www.bkfastighetsservice.se

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga