Hoppa till innehåll
Är du VVS montör och på jakt efter nya utmaningar? Har du en hög yrkesstolthet och gillar att ett variationsrikt arbete där du får arbete med både service och nyinstallationer? Vill du vara en del av familjärt företag som värnar om sina anställda? Då kan du vara BK Fastighetsservice nya lagspelare.

Arbetsuppgifter:

I rollen som VVS montör hos BK kommer du att ingå i ett team om ca 6 vvs-montörer där ni tillsammans och envar kommer att arbeta med allt inom vvs, såsom service, renoveringsarbeten och nyinstallationer. Du utgår hemifrån med företagsbil och arbetar över hela Storstockholm.

Du erbjuds:
  • Att vara en del av ett sammansvetsat gäng.
  • Goda anställningsvillkor.
  • Variationsrikt arbete och frihet under ansvar.
Din profil:

För att lyckas i rollen som vvs-montör hos oss ser vi att du har arbetat som färdig rörmokare i minst 5 år med olika delar inom yrket, och är självgående. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och innehar
B-körkort.

Vi lägger väldigt stor vikt i dina personliga egenskaper och sociala kompetens, vi ser därför att du som person är ärlig, ansvarstagande, driven och har lätt för att kommunicera med kunder och medarbetare.

Då du kommer representera företaget utåt hos kunder och i samhället så lägger vi stor vikt vid att du uppträder korrekt, hel och ren och är noggrann och serviceinriktad.
Mer info
Kontaktperson
Christoffer Karlsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juli 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BK Fastighetsservice grundades 1969 och har sedan starten varit verksamma inom områdena VVS och fastighetsdrift. Företaget är medlemmar i VVS installatörerna och är certifierade inom Säker vatten, vi är även auktoriserad gasinstallatör, företaget sköter också om ca 90 fastigheter i Stockholm och har en egen fastighetsjour. Företagets anställda består i VVS-montörer, drifttekniker och administratörer. Företaget har kollektivavtal genom installatörerna.

Liknande jobb