Skadeberäknare

Skadeberäknare

Är du på jakt efter nya utmaningar? Just nu söker vi skadeberäknare till Bilia i Vällingby. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Skadebesiktning av bilplåtsskador.
  • Fakturering.
  • Utför och rättar skadeberäkningar i Cabas, där även prissättning och viss planering ingår.
  • Skapar och vårda relationer med försäkringsbolag.
  • Ansvarar för kalkyler och skadeberäkning.
  • I arbetsuppgifterna ingår också behovsförsäljning och efterkontroll av reparationen.
Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har kunskaper inom fordonsteknik. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med skadeberäkning och har du dessutom kunskap i Cabas är det meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort. Du har en god datavana och digital förståelse.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilias anläggning i Vällingby. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Metin Zengin
Email Mejla Metin Zengin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com